Jenni Vartiainen: "Kesäkeikkailuun kuuluu hikoilu ja nakuilu"
Puheenaiheet
Jenni Vartiainen: "Kesäkeikkailuun kuuluu hikoilu ja nakuilu"
Jenni Vartiainen ottaa täydestä keikkakesästään kaiken irti.
Julkaistu 11.6.2015
Apu

Matkalla kesäkeikalle: -Näemme bändin kanssa huomattavasti enemmän vaivaa, kun suunnittelemme kesäkeikkojen reittejä. Teemme  keikkamatkojen aikana pieniä retkiä, etsimme uusia lounaspaikkoja. Kesällä on kiva piipahtaa vaikka Mikkelin Tertin kartanon tai Katariinan Kahvituvan tapaisissa paikoissa. Pienellä vaivannäöllä kesän ei tarvitse mennä ohi, vaikka onkin kiertueella.

Yleisö kesäkeikoilla: - Todella hyväntuulista. Ihmisiä on kiva tavata, kun he ovat kesäpöhinöissä.

Kesäkeikan vaatteet: - Kesällä tulee käytettyä vähemmän mustia pillifarkkuja tai nahkahousuja. Yleensä kesällä minulle tulee hippityttövaihe, jolloin tyylini on boheemimpi. Vaatteiden on oltava ilmavia, menen reissatessa mukavuus edellä. Viime kesänä meillä hajosi keikkabussista ilmastointi ja kävin ostamassa sinne seitsemän tuuletinta. Yleensä bussissa on niin kuuma, että siellä enemmän riisutaan kuin puetaan vaatteita. Kesäkeikkailuun kuuluu siis hikoilu ja nakuilu.

Lapsuuden kesämuisto: - Rakkaimmat kesämuistot liittyvät mummolaan, jossa pääsin isolla maatilalla lypsämään lehmiä, kuokkimaan kasvimaalla ja käymään ongella. Vaikka leireilin kesäisin paljon, niin mummolaan menin aina jossain välissä. Siellä oppi paljon käytännön taitoja. On ihan hyvä tietää, mitä tehdä, jos saa utareen käteen.

Ensimmäinen kesätyö: - Olin aina kesätöissä vanhempieni lelukaupassa. Joskus tein jotain pieniä muita hommia, kuten olin festareilla esitanssijana, mutta päätyö oli aina lelujen parissa.

Kesäkeikan jälkeen: - Saatamme käydä uimassa ja vietämme aikaa yhdessä. Viime kesältä jäi mieleen Ruisrockin keikka Rantalavalla, jonka aikana laiva purjehti ohi.  Keikan jälkeen menin feattamaan Studio Killersin keikalle ja juhlimme aamuun.

kuvateksti:

Jenni Vartiainen, 32, avasi täyden keikkakesänsä Ikaalisten IskelmäParatiisissa.

- Tulevaisuus on auki. En osaa vielä sanoa, keikkailemmeko ensi kesänä. Tältä kesältä odotan hulvatonta ilmapiiriä.

Kommentoi »