Jenni Vartiainen: "Jaoimme isoja asioita"
Puheenaiheet
Jenni Vartiainen: "Jaoimme isoja asioita"
Jenni Vartiainen jakoi Vain elämää -artistien kanssa asioita, joita hän ei ole monen kanssa jakanut.
Julkaistu 28.8.2014
Apu

Jenni Vartiainen oli viimeinen artisti, joka lupautui mukaan Vain elämää -sarjan kolmannelle tuotantokaudelle.

- Minulle on puhuttu tästä ohjelmasta vuosia. Mietin asiaa varmasti raivostuttavan kauan. Lopulta tämä artistijengi ratkaisi. Kuinka usein muuten voisi päästä tällä jengillä mökkeilemään?, Vartiainen sanoi tänään ohjelman esittelytilaisuudessa. 

Vartiaisen kappaleista tilaisuudessa kuultiin Kiittämätön, jonka ohjelmassa vetää Paula Vesala. Hänet Jenni on tuntenut ohjelmaan osallistuneista artisteista pisimpään, lukioajoilta asti.

- Kappale kertoo lukioajoistani.  Se on meitä yhdistävä kappale. Paula auttoi minua aikoinaan sen kirjoittamisessa. Olin tuolloin liian lähellä tekstiä. Olin iloinen, kun Paula oli valinnut juuri tuon kappaleen.

Vartiainen kuvaa aikaa Satulinnassa intensiiviseksi. Illat venyivät välillä jutellessa aamuyöhön asti. Artistit nimesivät paikan vertaistukileiriksi.

- Oli tärkeää, että oli myös paljon hetkiä kameroiden ulkopuolella. Koko paikka oli omanlaisensa maailma, jossa jaettiin todella isoja asioita keskenämme. Sellaisia joita en todellakaan jaa monen kanssa. Välillä tuli taas absurdi fiilis, että miten me tänne päädyttiin.

Vartiainen ei ole miettinyt tarkkaan oman uransa jatkoa. Hän on tehnyt kesän aikana muutaman uuden kappaleen uudelle Terra-albumin erikoispainokselle. Eden-kappalen julkaistaan huomenna.

- En ole aikaisemmin tehnyt rundin aikana musiikkia. Nyt levyltä jäi niin paljon kappaleita yli, jotka halusimme tehdä valmiiksi. Olen viettänyt kaikki kiertueen välipäivät studiossa. En ole tänä vuonna ehtinyt paljon kotona olemaan, konserttisalikiertueelle syksyllä lähtevä Jenni kertoi.

Kommentoi »