Apu

Jenni Pääskysaari juontaa SuomiLOVEn neljättä kautta: Onneksi itken nurkassa enkä yllätetyn sylissä


Jenni Pääskysaari juontaa SuomiLOVEn neljättä kautta.Miksi SuomiLOVEn konsepti on niin lyömätön?– Kaikki palaset ovat kohdallaan: yksinkertainen idea, superammattilaisten tekijätiimi ja arvomaailma, jonka takana on helppo seistä

Jenni Pääskysaari juontaa SuomiLOVEn neljättä kautta.

Miksi SuomiLOVEn konsepti on niin lyömätön?

– Kaikki palaset ovat kohdallaan: yksinkertainen idea, superammattilaisten tekijätiimi ja arvomaailma, jonka takana on helppo seistä. Ydinviesti on mielestäni se, että vaikka elämä on välillä todella syvältä, rakkaus ja muut ihmiset kantavat. Meille tekijöille rakkaus ei ole vain romanttista parisuhderakkautta, vaan näemme rakkauden monimuotoisuuden.

Ovatko yllätykset studioyleisössä aitoja? Eivätkö kohteet arvaa mitään?

– Mietin tätä samaa joka kerta, kun säpisen juontajaparini Mikko Leppilammen kanssa lavasteseinän takana. Olen aina täysin varma, että kuukausien salajuonet ja valkoiset valheet eivät ole voineet pysyä salassa. Yllätettyjen reaktiot puhuvat kuitenkin kyllä ohjelmassa puolestaan!

Itkitkö kuvauksissa?

– Tunnustan – kyllä minä siellä taas pillittelin. Joskus selviän haastattelusta, mutta biisin ensitahdit avaavat hanat. Onneksi olen silloin taukopaikallani studion nurkassa enkä käpertyneenä yllätetyn syliin ja parkumassa silmiä päästäni.

Minkä kappaleen itse omistaisit tänä syksynä ja kenelle?

– PMMP:n Matkalaulun koko SuomiLOVEn työryhmälle, koska ”toivon että matka jatkuu jatkuu vaan”.

SuomiLOVE, la 21.15 TV1.

Teksti Laura Friman, kuva TV1

Julkaistu: 8.12.2017