Jenni Dahlman: Minulla on vahva hoivavietti
Puheenaiheet
Jenni Dahlman: Minulla on vahva hoivavietti
Jenni Dahlman pääsi toteuttamaan hoivaviettiään Mallikoulu-ohjelmassa.
Julkaistu 26.2.2015
Apu

Jenni Dahlman, 33, on muistellut oman malliuransa alkua Mallikoulu-ohjelman kuvauksissa. Hän toimii ohjelman juontajana ja isosiskona ohjelmassa kilpailevalle kymmenelle tytölle.

- Minulla on vahva hoivavietti, jota olen päässyt toteuttamaan tässä ohjelmassa. Lupauduin ohjelmaan, koska tunnen alan ja saan olla isosiskona enkä pahis-tuomarina.

Kimi Räikkösestä kaksi vuotta sitten eronnut Jenni asuu nykyään Suomessa ja kertoo, että hän tekee yhä välillä keikkoja mallina. Kilparatsastuksen hän lopetti Suomeen muutettuaan.

- En ole kaivannut kilpakentille. Tein kerralla lopullisen päätöksen. Käyn yhä silloin tällöin ratsastamassa. Kuntosalilla harjoittelen 2-3 kertaa viikossa personal trainerin kanssa.

Dahlman ei antanut juurikaan antanut haastatteluja lähes kymmenen vuotta kestäneen avioliittonsa aikana. Hän on yhä vaitonainen yksityiselämästään. Lehtitietojen mukaan kaunotar seurustelee jääkiekkoilija Ossi Väänäsen kanssa. Tuntuuko, että ihmisillä on sinusta julkisuuden kautta erilainen kuva?

- Voi ihmisillä on moniakin erilaisia ja merkillisiä oletuksia minusta. Olen asiaa monestikin miettinyt, mutta päättänyt olla välittämättä. 

Mallikoulu alkaa 29.3 AVAlla

Kommentoi »