Jenni Dahlman: "Elämäni pyörii nyt kotiäitiyden ympärillä"
Puheenaiheet
Jenni Dahlman: "Elämäni pyörii nyt kotiäitiyden ympärillä"
Säännöllisesti ratsastava Dahlman kehui lajin olevan hyvä raskauden jälkeen.
Julkaistu 10.10.2017
Apu

Keväällä esikoislapsensa jääkiekkoilija Ossi Väänäsen kanssa saanut juontaja Jenni Dahlman viettää nykyään vauva-arkea. Hän edusti tiistaina ensimmäistä kertaa julkisuudessa vauvan saamisen jälkeen.

- Tosi hyvin on mennyt, kotiäitinä olen ja elämä pyörii sen ympärillä. Tänään tuli täyteen seitsemän kuukautta, hän on jo iso poika ja nukkuu yöt keskimääräisen hyvin, Dahlman kertoi tiistai-iltana Westerback-kultasepänliikkeessä Helsinki International Horse Show -tapahtuman ennakkoillassa.

Aikaisemmin esteratsastuksessa kilpaillut Dahlman on luopunut omista hevosistaan, mutta käy ratsastamassa edelleen ystävänsä kouluratsastusakatemiassa.

- Suomessa minulla olikin vain yksi hevonen, mutta hänestä piti luopua kesällä vanhuuden vuoksi. En ehtisikään ratsastaa enää niin paljon kuin aikaisemmin, kun nyt on lapsi. Mutta on ihanaa käydä silloin tällöin, ja se on ollut myös raskauden jälkeen tosi hyvä, kokonaisvaltainen laji. Pääsee viimeisistä raskauskiloista eroon. Ja nyt ratsastus on stressitöntä, ilman omaa hevosta ja kilpailemista, Dahlman sanoi.

Muun muassa Mallikoulu-ohjelmaa aikaisemmin juontanut Dahlman ei osannut vielä arvioida äitiyslomansa kestoa.

- Olen käynyt neuvotteluja, katsotaan.

Teksti: Annika Vuorensola Kuva: Jaakko Jaskari 

Kommentoi »