Apu

Jay Manuelille potkut!


Suomen Huippumalli haussa -ohjelman kuvauksissa viime viikolla vieraillutta stylisti-meikkitaiteilija Jay Manuelia ei nähdä enää Amerikan huippumalli -ohjelman 18. tuotantokaudella.
Kuvat Kari Kaipainen

Celebrity Newsin mukaan ohjelman tuottaja ja juontaja Tyra Banks ei jatkanut enää Manuelin eikä myöskään sarjassa pitkään mukana olleiden catwalk-valmentaja Jay Alexanderin ja valokuvaaja Nigel Barkerin sopimuksia. Sivuston mukaan Jay kuuli, ettei hänen sopimustaan ohjelmassa enää jatketa 19. huhtikuuta. Vaikka Suomessa vieraillut Jay oli lehdistötilaisuudessa  hyväntuulinen ja kohtelias, lienee Banksin päätös ohjelman luovana voimana vaikuttaneelle Jaylle kova paikka, sillä tähdelle ei saanut esittää sopimuksen päättymiseen liittyviä kysymyksiä.

– Voit kutsua minua ihan Jayksi. Mr. Jay kuulostaa kuin puhuisit isälleni, Jay pyysi häntä tilaisuudessa haastatelleelta tuotantoyhtiön edustajalta.

Tyra Banks keksi aikanaan Jaylle tämän lempinimen Mr. Jay.  Jay Manuel on toiminut myös pitkään Banksin henkilökohtaisena meikkiasiantuntijana.

Julkaistu: 18.5.2012