Apu

Jasmin Mäntylän uskomaton paljastus: ensitreffit aussirakkaan kanssa peruuntuivat putkareissun vuoksiJasmin Mäntylän uskomaton paljastus: ensitreffit aussirakkaan kanssa peruuntuivat putkareissun vuoksi

Julkkiskaunotar Jasmin Mäntylä paljasti hirveimmät ensitreffikokemuksensa.

Jasmin Mäntylä esitteli Metropoli.netin blogissaan ensitreffikokemuksia, joiden jälkeen ei tee mieli jatkaa suhdetta. 

Oudoin ensitreffikokemus oli Jasminin mukaan se, jolle eräs oululaismies otti täysin yllättäen lapsensa mukaan. Jasmin päivittelee heidän menneen ravintolaan syömään kuin perhe konsanaan. Toinen outo kokemus liittyy Jasminin mukaan "aussirakkaaseen" eli ilmeisesti Richardiin, jonka kanssa Jasmin ehti taannoin seurustella puolitoista vuotta.

Pariskunta tapasi miehen matkatessa Suomeen, ja parin päivän päästä mies lähestyi Jasminia Facebookin kautta. Kaksikko sopi tapaavansa lounaalla, mutta mies ei koskaan ilmestynyt. Hän otti kuitenkin pian yhteyttä ja onnistui puhumaan kimpaantuneen Jasmin vielä kanssaan illalliselle, missä "ohareille" saatiin selitys:

No, hän oli herännyt putkasta täällä Oulussa ilman mitään muistikuvia edelliseltä yöltä. Hän oli hukannut puhelimensa, joten oli putkasta päästyään käynyt ostamassa uuden puhelimen, suomalaisen liittymän kera. Hän oli siis edellisiltana mennyt baariin ja vetänyt pienet ”perseet” joidenkin suomalaisten äijien kanssa, joihin oli illan aikana tutustunut. Sitten hän oli ilmeisesti joutunut tappeluun baarin portsarin kanssa, jonka seurauksena hänet oli viety poliisien toimesta yöksi putkaan.

Että noin hieno oli meidän kokemuksemme ensitreffien suhteen ja silti ”katselin” häntä puolentoista vuoden ajan. Olisi vain heti pitänyt tajuta jotain jo tuon hänen käytöksensä perusteella – ei sitä kuitenkaan putkaan joudu ihan normaalista riidasta portsarien kanssa.

Jasmin on sittemmin löytänyt uuden rakkaan ja onnen, jota hän on esitellyt sosiaalisessa mediassa. Hänen nykyinen kultansa on suomalainen Jarmo.

Jasmin on Instagramissa kertonut, että pariskunta tapasi viime kesänä:

Tasan puoli vuotta sitten (14.7.2017) tapasin sut rakas. Saat mut hymyilemään, nauramaan ja tuntemaan enemmän kuin kukaan ikinä, enkä vaihtaisi sua mihinkään. Kiitos jo nyt näistä kuudesta (ekasta yhteisestä) kuukaudesta, rakastan sua. 

Julkaistu: 16.1.2018