Jarkko Nieminen Supertähdet-ohjelmasta: ”Minusta nähdään varmasti uusi puoli”
Puheenaiheet
Jarkko Nieminen Supertähdet-ohjelmasta: ”Minusta nähdään varmasti uusi puoli”
Ex-tennisammattilainen odottaa tutustuvansa paremmin muihin urheilijatähtiin.
Julkaistu 7.1.2016
Apu

Vastikään uransa päättänyt tennistähti Jarkko Nieminen nähdään huhtikuussa alkavassa Supertähdet –viihdeohjelmassa. Suomen kaikkien aikojen menestyneimmän tennispelaajan ei tarvinnut kauaa miettiä osallistumistaan kiekkolegdenda Teemu Selänteen isännöimän sarjaan.

– Olen todella innoissani, vaikken oikein tiedäkään mitä odottaa. Vaimonikin kannusti minua lähtemään mukaan. Tietysti pientä tytärtäni tulee reissussa ikävä, mutta tämä on sellainen mahdollisuus, joka ei varmasti tule enää toiste vastaan, syyskuussa esikoislapsensa saanut Jarkko kertoi.

Eniten tennistähti odottaa muiden urheilijoiden kohtaamisia ja näiden kanssa syntyviä keskusteluja. Jarkon ja Teemun lisäksi Kaliforniassa kuvattavassa sarjassa nähdään neljä muuta suomalaisurheilun huippunimeä: Kiira Korpi, Kalle Palander, Marcus Grönholm ja Mika Häkkinen.

– Urheilijoista puhuttaessa keskiöön nousevat yleensä heidän saavutuksensa. Siksi onkin todella kiinnostavaa päästä kurkistamaan niiden taakse, jutella muistakin asioista ja tutustua henkilöihin syvemmin.

Jarkko uskoo, että hänestä itsestäänkin nähdään ohjelmassa uudenlainen puoli.

– En osaa olla muuta kuin oma itseni. Mutta varmasti persoonastani tulee esiin jotain sellaista, mitä ei olla tavallisesti totuttu näkemään urheilukentillä. Nyt mennään ihan eri tasolle kuin aikaisemmin!

Kommentoi »