Janni Hussi: "Kisat väliin parisuhteen vuoksi"
Puheenaiheet
Janni Hussi: "Kisat väliin parisuhteen vuoksi"
Janni Hussi harmittelee, että hänellä on ollut liian vähän aikaa NHL-kiekkoilija poikaystävälleen Lauri Korpikoskelle.

Bikini fitnessin SM-hopeamitalisti Janni Hussi, 22, päätti kesän aikana, että hän  jättää väliin syksyn kilpailut. Kevään ajan edellisiä kilpailuja varten tiukalla kisadieetillä ollut Janni halusi aikaa parisuhteelle. Jannin avomies Lauri Korpikoski pelaa Phoenixissa NHL:ssä.

- Kesä on oikeastaan ainoa aika, jolloin meillä on enemmän aikaa toisillemme. Nyt minulla on ollut arki täynnä ohjauksia kuntosalilla. Viikonloputkin ovat olleet buukattu. Jos olisin ollut kisadieetillä, pinna olisi tiukassa. Keväällä istuin iltaisin myrtsinä sohvalla, ja kiukuttelin Laurille, että älä koske minuun.

Nyt pari palasi juuri vaellusmatkalta Norjasta. Janni kuvasi matkalla myös Tavallista elämää -sarjaa, jossa  julkisuudesta tutut henkilöt raottavat yksityiselämäänsä.

- En ole kuvannut parisuhdettani sarjaan paljoakaan. Haluan säilyttää hiuksenhienon rajan yksityisyydessämme. Mutta sarjassa nähdään kyllä arki-Janni pyykkämässä ja kokkaamassa.

Janni kuvaa elämäänsä sarjaa varten elokuun loppuun. Lokakuussa hän matkustaa Turun kodista Phoenixiin, jonne Lauri lentää jo aikaisemmin.

Kaksi vuotta miehensä kanssa yhdessä ollut Janni ei haaveile vielä lapsista.

- Minulla on urheiluun liittyviä urahaaveita, jotka haluan toteuttaa ennen perheen perustamista. 

Tavallista elämää alkaa lokakuussa TV5-kanavalla.

Kommentoi »