Jani Sievinen ja Maria-rakas: "Jossain vaiheessa muutamme yhteen"
Puheenaiheet
Jani Sievinen ja Maria-rakas: "Jossain vaiheessa muutamme yhteen"
Kun Maria Nyqvist tapasi Jani Sievisen, hän ei halunnut lukea mitään uimarista kirjoitettua. - Huomasin, että meillä on samanlainen huumorintaju ja syvä kunnioitus toisiamme kohtaan.
Julkaistu 2.9.2016
Apu

Jani Sievinen ja Maria Nyqvist ova pitäneet yhtä yli kaksi vuotta. Tänä aikana luokanopettajana työskentelevä Maria on ehtinyt totutella julkisuuteen ja uusioperheen elämään. Janilla on edellisistä liitoista viisi lasta. Kolme Janin tytärtä asuu äitinsä kanssa Pohjois-Norjassa ja käyvät Suomessa isän luona pidempiä pätkiä kerralla.

Marialla on 4 -ja 8-vuotiaat lapset.

- Marian lapset ja minun lapset ovat ihan bestiksiä keskenään. Ovat suunnilleen samanikäisiä. Emme jännittäneet, miten heidän kemiat kohtaavat. Kaikki tapahtui niin nopeasti, Jani sanoo.

Maria asuu lapsiensa kanssa Helsingissä, Jani valmentaa uimareita Lohjalla.

- Meillä on hyvä näin, mutta käydään keskustelua, että jossain vaiheessa asumme yhdessä, Maria sanoo.

- Tällä hetkellä viikossa on vähemmän päiviä, jolloin emme näkisi. Vanhin poika pitää kämppää pystyssä. Mummo käy välillä siivoamassa, Jani jatkaa.

Kun pari tapasi, Maria päätti, että hän ei lähde lukemaan mitään nettikirjoituksia Janista.

- Halusin tutustua häneen itseensä. Aikaisemmin kun olin nähnyt häntä julkisuudessa, olin tuntenut häntä kohtaa myötätuntoa. Huomasin pian, että meillä on kuitenkin samanlainen huumorintaju ja syvä kunnioitus toisiamme kohtaan, sympaattinen Maria sanoo.

Pari saapui eilen yhdessä eilen Allas Sea Poolin avajaisiin, jossa Jani opettaa tulevaisuudessa kuntouimareita.

- Tällaisia meren päälle rakennettuja altaita ei ole Suomessa muualla. Tässä on lämmin vesi, kun siihen hyppäsi ei halunnut pois, moninkertainen uinnin arvokisamitalisti sanoo.

Maria ei sen sijaan ole uinnista innostunut, vaikka yksityisopetusta on ollut tarjolla.

- Olen ensimmäinen Janin yksityisoppilas, joka lopetti kesken. Uinti ei ollut mun juttu. Pitäisi olla ainakin yksityisallas, sillä altaan reunalla oli aika paljon katselijoita, Maria naurahti.

Kommentoi »