Jani Sievinen esitteli rakkaansa: ”Tämä hänessä on parasta!”
Puheenaiheet
Jani Sievinen esitteli rakkaansa: ”Tämä hänessä on parasta!”
Pariskunta asuu vielä toistaiseksi eri osotteissa.
Julkaistu 12.1.2016
Apu

Ex-uimari Jani Sievinen on seurustellut puolitoista vuotta uskonnonopettajana työskentelevän Maria Nyqvistin kanssa, mutta tiistai-illan Urheilugaalassa rakastavaiset näyttäytyivät ensimmäistä kertaa yhdessä julkisuudessa.

– Tutustuimme yhteisen ystävän kautta kotibileissä. Mariassa parasta on ulkonäkö ja persoona. Ihastuin hänen ulkonäköönsä ja sen jälkeen rakastuin myös luonteeseen, Jani hehkutti punaisella matolla naisystäväänsä.

Myös Maria kertoi ihastuneensa samoihin ominaisuuksiin ja innostui kehumaan vuorostaan rakastaan.

– Totta kai ulkonäkö merkitsee siinä vaiheessa, kun vasta tapaa. Mutta sen jälkeen olen myös huomannut, miten hauska ja ihana ihminen Jani on, Maria sanoi.  

Maria ja Jani eivät asu vielä virallisesti yhdessä, vaikka he viettävätkin paljon aikaa toistensa kanssa.

– Asun Nummelassa edelleen, ja Mari asuu Helsingissä. Arkisin olemme käytännössä pääkaupunkiseudulla ja viikonloput vietämme Nummelassa, Jani jutteli.

Pariskunta on saanut totutella myös uusperheen elämään, sillä heillä on yhteensä jo seitsemän lasta. Janilla on kolme tytärtä ex-vaimonsa Maria Samuelsenin kanssa ja kaksi poikaa avioliitosta Susanna Ingerttilän kanssa.

– Kaikki on sujunut todella hyvin. Tosin tyttöni ovat aika harvoin Suomessa, noin kymmenisen viikkoa vuodessa. Totta kai ikävöin heitä kovasti, mutta kaksi kuukautta on aina se pisin aika, jonka olemme erossa toisistamme. Poikani ovat puolestaan aika isoja jo: 19- ja 15-vuotiaita, Jani kertoi. 

Kommentoi »