Tuulilasi

Jaguarin sähköinen E-Pace-katumaasturi saa alleen Goodyearin renkaat


Brittiläinen autonvalmistaja Jaguar on valinnut Goodyearin alkuperäisvarusterenkaiden toimittajaksi keskikokoiseen katumaasturiinsa Jaguar E-PACE.
Kuvat Goodyear

Goodyear toimittaa Jaguarin uuteen katumaasturiin Eagle F1 Asymmetric 3 SUV- ja Eagle F1 Asymmetric SUV All-Terrain -renkaat, joissa molemmissa on erityinen ”JLR”-merkintä merkkinä Jaguar Land Roverin hyväksynnästä. Goodyearin insinöörit ovat kehittäneet renkaat Jaguarin alhaista vierintävastusta, keveyttä ja hyviä maasto-ominaisuuksia koskevien erityisvaatimusten mukaisesti, ja renkaat ovat saaneet tyyppihyväksynnän alkuperäisvarusteena.

Eagle F1 Asymmetric 3 SUV on erityisesti katumaastureille kehitetty UHP-luokan rengas ja Goodyear Eagle F1 Asymmetric -malliston uusin malli. Siinä painotetaan optimaalista jarrutusta ja käsittelyä kaikissa olosuhteissa. Kolmessa kuudesta Goodyearin toimittamassa rengaskoossa on A-luokan vierintävastus ja kahdessa koossa käytetään Goodyearin SoundComfort-teknologiaa eli Foam-in-Tire-ratkaisua, joka alentaa auton sisälle kantautuvaa rengasmelua keskimäärin jopa 50 % (- 4 dbA).

Eagle F1 Asymmetric SUV AT on enemmän maastoajoon suunnattu versio Eagle F1 Asymmetric 3 SUV -renkaasta. Se kehitettiin erityisesti Jaguaria varten ja siinä tarvittiin leveämmät urat parempaa pitoa varten maasto-olosuhteissa.

”Alkuperäisvarusteiden muotoileminen ja suunnitteleminen Jaguar Land Roverin uusiin malleihin osoittaa jälleen kerran Goodyearin kyvyn ymmärtää ja toteuttaa laatuautojen valmistajien vaatimukset”, sanoi Goodyearin EMEA-alueen OE-kuluttajarengasyksikön johtaja Nick Harley.

”E-PACE on Jaguarin uusin premium-luokan katumaasturi, joka saa alleen Goodyearin renkaat ja osoittaa näiden kahden valmistajan pitkään jatkuneen yhteistyön tuottavan jälleen onnistuneita ratkaisuja. Goodyear tuottaa jatkossakin maksimaalisen ajokokemuksen ja tarjoaa Jaguar-kuskeille suorituskykyä, ajomukavuutta ja turvallisuutta kaikissa olosuhteissa”, Harley maalailee.

Julkaistu: 1.9.2018