Tuulilasi

Jaguarin I-PACE täyssähköauton myynti käynnistyy maaliskuussa

Jaguarin I-PACE täyssähköauton myynti käynnistyy maaliskuussa
Jaguarin ensimmäinen sähköauto, I-PACE, lupaa sekä nopeaa latausaikaa että suorituskykyä. Auto lanseerataan globaalissa livelähetyksessä maaliskuun ensimmäisenä päivänä.
Kuvat Jaguar

Jaguarin I-PACEssa yhdistyvät 45 minuutin* pikalataus, urheiluauton suoristuskyky ja SUV:n käytännöllisyys. 

Jaguarin oma testikeskus Ruotsin Arjeplogissa toimi näyttämönä kun I-PACE läpi kävi mittavat pohjoisten olosuhteiden testit jopa -40°C pakkasessa.

 “I-PACEn pikalataus ei mahdollista vain sitä, että asiakkaat voivat elää normaalia elämäänsä, vaan se tarjoaa myös voimakasta ja tarkkaa suorituskykyä erilaisilla pinnoilla ja kaikissa eri ilmanaloissa. Lisättynä juhlitun PACE-perheemme muokattavuudella ja käytännöllisyydellä, tämä sähköinen SUV on vertaansa vailla,” hehkuttaa Jaguarin mallistojohtaja Ian Hoban.

 Asiakkaat voivat käyttää verkkovirtaa auton akkujen sekä sisätilojen esilämmitykseen ennen matkaan lähtöä. Esilämmitys varmistaa auton maksimaalisen toimintamatkan, suorituskyvyn sekä matkustajille mukavan lämpötilan. Auton latauksen ja mahdollisen esilämmityksen ajastaminen tapahtuu helposti joko auton InControl-järjestelmästä tai puhelimeen asennettavasta sovelluksesta.

Jaguar I-PACE paljastetaan globaalissa live-lähetyksessä 1.3.2018 kello 19:00 CET ja auto tulee olemaan esillä myös Geneven autonäyttelyssä 6. maaliskuussa 2018 alkaen.

(*Jaguar I-PACE pikalatauksessa auton lataaminen nollasta 80% täyttöasteeseen kestää alle 45 minuuttia kun käytetään 100kW tasavirtalatauspistettä.)

Edit: Tiedotetta muokattu klo 19:24

Julkaistu: 31.1.2018
Kommentoi »