Tuulilasi

Jaguarin E-PACE nyt Suomessa - tässä hinnat


Täysin uusi Jaguar E-PACE on viisipaikkainen kompakti SUV, joka yhdistää Jaguar-urheiluauton muotoilun ja suorituskyvyn optimaalisiin tiloihin ja käytännöllisyyteen.
Kuvat Jaguar

Ulkoasuun on innoittanut Jaguar F-TYPE urheiluauto, jonka voimakkaat mittasuhteet ja Jaguarin tunnusomainen etusäleikkö toistuvat E-PACE:n muotoilussa.

Uusi E-PACE on saapunut ensiesittelyyn Jaguar liikkeisiin Sports Car Center Airport Helsinkiin, Tampereen AutoCenteriin Lielahteen ja Vaunula Raisioon Tammimäenkadulle.

Kuljettajan suuren 12,3-tuumaisen värillisen TFT-näytön ja tuulilasinäytön ansiosta kuljettajan ei tarvitse koskaan nostaa katsettaan tiestä.

Jousituksen kevytrakenne, nelivetojärjestelmä ja kaarreajon hallintateknologiat antavat erinomaista ketteryyttä ja koko pinnan pitoa

Kyseessä on ensimmäinen Jaguar, jossa on Ingenium-bensiini- ja dieselmoottorit: puhtaasta ja reaktiivisesta 150 hv:n dieselmoottorista, jonka CO2-päästöt ovat 124 g/km, urheilulliseen 300 hv:n bensiinimoottoriin, joka kiihtyy pysähdyksistä 100 kilometrin tuntinopeuteen 6,4 sekunnissa.

Aktiivinen turvavarustelu on vakiona, E-PACE sai täydet viisi tähteä Euro NCAP:n törmäystesteissä marraskuussa.

E-PACE malliston hinnat alkavat 37 895 eurosta, sisältäen kolmen vuoden määräaikaishuollot veloituksetta ilman kilometrirajoitusta.

Pituutta uutuudella on 4,395 ja akseliväliä 2,681 metriä, SUV tarjoaa tilat viidelle hengelle ja tavaratilaa 577 litraa. 

Jaguarin ensimmäinen kompakti SUV, E-PACE, esiteltiin maailmalle korkkiruuvi -stuntin saattelemana. Kyseessä on virallinen Guinnessin maailmanennätys, jossa tuotantoautolla suoritettiin huima 15,3 metrin hyppy 270 asteen korkkiruuvikierteellä.                

Julkaistu: 21.1.2018