Jaakko Saariluoma: "Jätän voltit nuoremmille"
Puheenaiheet
Jaakko Saariluoma: "Jätän voltit nuoremmille"
Jaakko Saariluoma, 47, on yksi Kingi-ohjelman seitsemästä kilpailijasta. Juontajana ohjelmassa nähdään Antti Holma.
Julkaistu 2.12.2014
Apu

Putous-juontaja Jaakko Saariluoman, 47, rooli muuttuu uudessa musiikkikomediashow Kingissä. Kingiä juontaa Antti Holma. Saariluoma sen sijaan esittää fikitiivistä laulukilpailuun osallistuvaa hahmoa. Kingin muut näyttelijät ovat Aku Hirviniemi, Armi Toivanen, Iina Kuustonen, Jussi Vatanen, Krista Kosonen ja Riku Nieminen. Näyttelijät esittelivät omat Kingi-hahmonsa tänään. 

- Kun tuottaja kertoi ohjelmaideasta alkuvuodesta, aloin alitajuisesti ideoida omaa hahmoa ja kilpailijaa. Rooli on vielä tuottovaiheessa. Halusimme välttää ohjelmassa samankaltaista asetelmaa kuin Putouksessa, joten on hyvä, että Antti juontaa ja minä näyttelen, Saariluoma sanoi tänään.

Kaikki Kingin näyttelijät ovat tehneet töitä yhdessä Putouksessa. He ovat oppineet vuosien aikana tuntemaan toistensa työskentelytavat.

- Tekeminen on helpottunut joka vuosi. Voimme antaa toisillemme suoraa palautetta niin hyvässä kuin pahassa.

Saariluoma on ollut syksyn ajan ruudussa Posse-ohjelmassa yhdessä Aku Hirviniemen ja Duudsoneiden kanssa. Hirvittääkö näyttelijää koskaan työskennellä jokusen vuoden nuorempien kollegoiden kanssa?

- Possessa olen tajunnut, että kaikkea ei kannata tässä iässä enää yrittää. Jätän voltit nuoremmille. Jos olen tehnyt voltin viimeksi kymmenen vuotta sitten, niin en ala sitä tekemään suorilta suorassa lähetyksessäkään. Jos jotain sattuu, toipuminen kestää pidempään.

- Tykkään työstäni ja olen hyväksynyt, että tietynlainen heittäytyminen kuuluu työhön. Kun yleisö on tullut paikalle, into on kaivettava jostain, jos sitä ei ole. Ammatinvalintakysymys.

Kingin kilpailijoihin voit tutustua täällä. Ohjelma alkaa MTV:lla tammikuussa.

Kommentoi »