Jaajo Linnonmaa: "Mummot rakastavat minua"
Puheenaiheet
Jaajo Linnonmaa: "Mummot rakastavat minua"
Haluatko miljonääriksi -ohjelma teki Jaajo Linnonmaasta koko kansan tähden. - On kiva saada mummoilta halauksia, juontaja-näyttelijä kertoi tänään Luokkakokous 2 -elokuvan kuvauksissa.
1Kommenttia
Julkaistu 28.4.2016
Apu

Jaajo Linnonmaa on ollut tänä keväänä kaikkien huulilla. Suomipopin Aamulypsystä tuttu, maan suosituin radiojuontaja otti tänä vuonna haltuunsa myös television Haluatko miljonääriksi -ohjelman juontajana. 

- Onhan se hassua, että tein vain yhden televiso-ohjelman. Ehkä minut on nyt tavoittaneet sellaisetkin ihmiset, jotka eivät aikaisemmin tienneet minusta radion tai Luokkakokous-elokuvan kautta.

Eristyisesti Jaajon uutta ihailijakuntaa löytyy lapsista ja vanhuksista. 

- Kaverini sanoi juuri, että kun lauantaina ei tullutkaan enää Miljonääriä, lapsi alkoi itkemään. Olen kuullut myös, että päiväkodissa leikitään ohjelmaa. 

- On kiva saada mummoilta halauksia. Vanhat mummot rakastavat minua! Se lämmittää mieltä, sillä omat isovanhempani ovat kuolleet, Jaajo kertoi tänään  Luokkakokous 2 – Polttarit -elokuvan lehdistöpäivässä.

E

Elokuvaa kuvataan Helsingin lisäksi Vanajanlinnassa Hämeenlinnassa. Elokuvan pääosissa on toisessakin osassa Jaajon lisäksi Aku Hirviniemi ja Sami Hedberg.

Elokuvan ensimmäisen osan on nähnyt puoli miljoonaa suomalaista. Lisäksi Jaajolla on ollut pieni rooli SYKE-sairaalasarjassa. Onko pelkoa, että mies olisi jättämässä radion?

- En ole miettinyt sellaista ollenkaan. Minulla on ennemmin huono omatunto, kun en ole kuvausten takia joka aamu radiotöissä. Kuuntelen kuitenkin joka päivä ohjelmaa, ja kuvausten jälkeen palaan sinne normaalisti. Radio on minun elämäni rakkaus työelämässä.  

Jaajon yksityiselämästä tiedetään sen verran, että hänellä on lääkärivaimonsa kanssa reilun vuoden ikäiset kaksostytöt.

- Arki vaatii tietysti sumplimista ja aikatauluttamista, mutta olen jättänyt kaiken ylimääräisen pois, En esimerkiksi tee enää mitään juontokeikkoja.

1 kommentti