Tuulilasi

Isuzulta kaksi huimaa monsterikonseptiautoa - katso kuvat


Isuzun Team D-Max on esitellyt Melbournessa kaksi konseptiautoa, muskulaariset D-Maxin ja MU-X Concept X:n.
Teksti Tuulilasin toimitus

Molemmissa autoissa on muhkeat 38-tuumaiset renkaat, joten mikään reitti ei ole näille monstereille ylipääsemätön. Maavaraa on muhkeasti. Yhtiö kuvailee autoa offroad-peliksi, jolle mikään ei ole mahdotonta.

D-Maxissa on mittatilaustyönä tehty lava, johon mahtuu vararenkaita ja neljä polttoainekannua. Molempien autojen etupää on sen sijaan samanlainen.

Moottoreina autoissa on nykymalleista tuttu nelisylinterinen 4JJ1-TC turbodiesel. Hevosvoimia on 176 ja vääntöä 430 Nm. Pakoputkisto on sen sijaan uusittu kokonaan.

“Me emme halunneet rakentaa mitään kilpailujen voittajaa tai edes kakkossijalle sijoittuvaa, emme myöskään uutta versiota nelivetoisesta tourerista. Halusimme valita ihan uuden näkökulman. Näiden autojen tekniikka ja ominaisuudet on tehty talomme sisällä juuri näitä autoja ajatellen”, sanoo Isuzun Team D-Maxin johtaja Wayne Boatwright.

”Tuloksena on nämä kaksi eeppiset mittasuhteet omaavaa autoa, jotka voisivat hyvin olla uudesta Transformers-elokuvasta. Nämä ovat tavallaan autoja, joista jokainen lapsi unelmoi.”

Julkaistu: 17.8.2018