Apu

”Isä on Pingviininavalla!” – Lasten suusta

”Isä on Pingviininavalla!” – Lasten suusta
Sanoiko lapsi jotain hauskaa? Kerro se meille. Joka viikko yksi julkaistuista lausahduksista palkitaan Lasten suusta -kirjalla.

Kalle, 8, lähetettiin ­leirille kesällä 1979. Neljän päivän päästä kotiin saapui kirje, ­jossa poika kirjoitti: ”Jos haette minut heti pois, luovun viikkorahoista koko loppuelämäni ajan.”

Mummi 72 v.

Eetu, 5, oli mummulla hoidossa. Isä soitti ja sanoi olevansa Jäälissä tulossa hakemaan häntä. ”Isä on Pingviininavalla tulossa”, poika tuumasi.

Helena-mummu

Tulimme pikkusisareni kanssa kauppareissulta. Tyttö pötkähti sohvalle makaamaan ja­ huokaisi: ”Kylläpä minä urvahdin!”

Väsyneet urvahtajat

”MInua pelottaa”, Aleksi, 3, tokaisi kävellessään mummin kanssa metsäistä mökkitietä ­iltahämärässä. Kun kysyin, mikä pelottaa, poika vastasi: ”Vaikka leijona!”

Aila

Nelivuotiaan Pirjon äiti ihaili kovasti Johannes Virolaista. Leikkiensä lomassa Pirjo oli leikannut lehdestä Virolaisen kuvan ja tuuppasi sen äidin käteen: ”Siin on siun Virolaises!”

Kyllä pappaa nauratti

Viikon klassikko

Niko, 5, katseli vanhempiensa hääkuvaa ja kysyi äidiltä, keitä kuvassa on. Kun äiti ihmetteli, eikö poika tunne isää, Niko vastasi: – Tunnen, mutta kuka toi prinsessa on?

Huvittunut

Apu 10/2005

Lähetä meille lasten hauskat lausahdukset

Muista yhteystietosi! Joka viikko yksi julkaistuista lausahduksista palkitaan Lasten suusta -kirjalla. Tällä viikolla palkinto lähtee ­nimimerkille Mummi 72 v.

lastensuusta.apu@a-lehdet.fi

Apu, Lasten suusta, 00081 A-lehdet

Julkaistu: 11.10.2019
Kommentoi »