Image

Imagen valinnat 2015 / Kasvisbrändäys: Vege! – Tuoreita makuja kotikeittiöstä

Imagen valinnat 2015 / Kasvisbrändäys: Vege! – Tuoreita makuja kotikeittiöstä
Lihattomuus löi läpi. Kasvissyönti on ottanut viimeisen askeleen ituhippien protestiliikkeestä kohti katu-uskottavaa ruokavaliota. Yksi syy tähän on brittiläinen Yotam Ottolenghi, joka on Euroopan seuratuimpia kokkeja.
Julkaistu: 26.10.2015

”Kasviskokkausten kunkuksi” ja ”ruokatoteemiksi” kutsutun Ottolenghin tekemisiä seurataan tarkkaan myös Suomessa.

Kasvisruokagenren kotimaisia valopilkkuja on alkuvuonna ilmestynyt Riikka Sukulan ja Alex Niemisen tyylikäs keittokirja Vege! – Tuoreita makuja kotikeittiöstä. Inspiroiva opus ammentaa trendikkäästä Välimeren alueen ruokakulttuurista.

Image valitsi vuoden 2015 herkullisimmat ruoat, terävimmät juomat ja kiinnostavimmat ruokailmiöt.

Kommentoi »