Apu

Iätön Virve Rosti ei salaile kauneusoperaatioitaan: näin hän on muuttunut - kuvat

Iätön Virve Rosti ei salaile kauneusoperaatioitaan: näin hän on muuttunut - kuvat
Virve "Vicky" Rosti kertoo avoimesti käyneensä kirurgin korjailtavana.
Julkaistu: 14.6.2018

Ulkonäkökeskeinen viihdeala asettaa kovia vaatimuksia etenkin naisten ulkonäölle. Moni elokuva-, televisio- ja musiikkialalla työskentelevä nainen käy tietyssä iässä kaikessa hiljaisuudessa kirurgin pakeilla, minkä jälkeen julkisuudessa voidaan ihmetellä ihmisen nuorekkuutta ja puhua hyvistä geeneistä.

Laulaja Virve "Vicky" Rosti on toista maata: hän ei salaile kohennuksiaan.

– En vastusta kauneusleikkauksia,­ ­Virve pamauttaa Avulle kotisohvallaan Vantaalla.

Hänen silmäluomensa on leikattu, ja viimeksi hän kävi ultraääni-impulsseilla ­tehdyssä kasvojenkohotuksessa.

Virve on puhunut silmäluomileikkauksestaan aiemminkin. Lisäksi hän on ottanut silmiinsä, kulmiinsa ja huuliinsa kestopigmentoinnin.

Ilta-Sanomien haastattelussa hän kertoi, että riippuvat luomet häiritsivät häntä esteettisesti. Laulaja koki, että ne tekivät hänen yleisilmeestään surumielisen väsyneen.

Virve peri luomensa äidiltään.

– Äitikin sanoi, että senkun leikkautat vaan, kyllä hänkin olisi mennyt aikoinaan. Nyt hän ei enää meinaa nähdä ajaa autoa, Virve kertoi IS:lle.

Virven arkeakin luomet haittasivat jo konkreettisesti, sillä hänen alkoi olla vaikea meikata. Artisti taas ei voi hypätä lavalle ilman puunausta.

Aurinkoa vältetään, seksiä ei

Virve Rosti myös hoitaa ihoaan hyvillä tuotteilla ja käy pari kertaa vuodessa kosmetologilla.

– Vältän aurinkoa, ja kesällä golfia pelatessani suojaan kasvoni viidenkymmenen suojakertoimella. Ei tulisi mieleenkään enää sellainen auringonotto kuin nuorempana, kun leuan alla pidettiin foliota rusketuksen maksimoimiseksi, hän kertoi jokunen vuosi sitten Avulle.

Myös terve seksielämä pitää nuorena tunnetusti.

– Ehkä naisen seksuaalisuus on huipussaan juuri 30–40-vuotiaana, mutta ei se ole vieläkään mihinkään kadonnut. Nyt tiedän mitä tahdon ja mikä toimii, ja siihen vaikuttaa valtavasti itsetunto, Virve kertoi Avulle.

Asiaan on osallisena avomies Ari Kaasalainen.

– No, Ari on 16 vuotta minua nuorempi, eikä se vaikuta mihinkään muuhun kuin siihen, että pysynpähän nuorekkaana! Ikäero ei sinänsä merkitse meille mitään, mutta aina se tuntuu olevan ihmettelyn aihe. Ehkä se johtuu siitä, että ikäiseni nainen ei enää saa lapsia, mutta tämä asia tehtiin selväksi heti suhteemme alussa, Virve on sanonut.

Näin Virve on muuttunut vuosien mittaan

Yläkuvassa Virve poseeraa vuonna 2004. Hän oli vain 16-vuotias, kun jättihitti Kun Chicago kuoli ­ilmestyi 1975. Tältä hän näytti silloin:

Edelleen esiintyvä artisti on ollut julkisuudessa jo viidellä vuosikymmenellä.

­Niin ikään vuonna 1975 tuli myös esikoislevy Vicky, jonka kannessa hän esiintyi farkkuasussa. Vasemmanpuoleinen ­fanikortti on Sata salamaa -euroviisuista 1987.

Vuonna 1997 Virve poseerasi tyttärensä Ella Tukian kanssa:

Vuonna 2000 Virve kokeili näin virallista tyyliä:

Vuonna 2014 hänet nähtiin lehdistötilaisuudessa näin rentona. Punainen tukka leimusi tuttuun tyyliin!

Tältä marraskuussa pyöreitä täyttävä Virve Rosti näyttää nykyään. Uskoisitko häntä lähes 60-vuotiaaksi?

Lue lisää Virve Rostista Avusta 24/2018!

Kommentoi »