Hyvinvointia joulupakettiin
Terveys ja hyvinvointi
Hyvinvointia joulupakettiin
Joulu on kirjalahjojen kulta-aikaa. Kauniiden esineiden ja lämmittävien villasukkien ohella pakettiin voi kääräistä kirjan, joka antaa ideoita terveyteen ja hyvinvointiin.
Julkaistu 8.12.2016
Apu

Penkkiurheilijaa ilahduttaa jääkiekkoilija Marko Jantusen elämästä kertova Läpi helvetin (Otava), joka pureutuu menestyksekkään kiekkouran taustalla myllertäneisiin huumausaineongelmiin ja miehen raittiustaisteluun.

Uusista lajeista innostuvaa kannattaa puolestaan muistaa suomalaisteoksilla Sinustako triathlonisti? tai Helposti ladulle (Fitra), joissa ohjataan seikkaperäisesti lajien saloihin.

Ravitsemuksesta ja kehon hyvinvoinnista kiinnostunut ilahtunee Kaisa Jaakkolan suositusta Hyvän olon hormonidieetti -kirjasta (Tammi). Teoksessa perehdytään elämäntapamuutokseen, jonka tavoitteena on kestävä painonhallinta kehon ja mielen tarpeet huomioiden. Lisätehoa Jaakkolan dieetti saa teoksesta Suoliston salaisuus (Otava), jossa ruoditaan humoristisella tavalla suoliston merkitystä hyvinvoinnillemme.

Japanista Suomeen rantautunut KonMari – siivouksen elämänmullistava taika (Bazar) opastaa kodin ja samalla koko elämän ja mielen järjestämisessä. Tunne lukkosi -teos (WSOY) auttaa lukijaa tunnistamaan menneisyydestä periytyneet haitalliset toimintatavat ja tarjoaa vaihtoehtoisia ratkaisumalleja käytännön harjoituksineen.

Anna tänä vuonna lahja, joka tuo saajalleen hyvän mielen lisäksi hyvää terveyttä!

Teksti: Noora Takamäki

Lähteet: Kustantajat

Kommentoi »