Tuulilasi

Hyundain uusi i10 N Line Suomeen syyskuussa - katso faktatiedot hintoineen

Hyundain uusi i10 N Line Suomeen syyskuussa - katso faktatiedot hintoineen
Täysin uusi Hyundai i10 N Line on Hyundain neljäs N Line -malli. N Line -mallit ovat saaneet inspiraationsa Hyundain korkean suorituskyvyn N-malleista.

Hyundai i10 N Line on saanut keulalleen kolmesylinterisen 100-hevosvoimaisen 1,0 TGDi-moottorin (172 Nm), joka on i10-mallistossa tarjolla nyt ensimmäistä kertaa. Uutuus on varustettu viisivaihteisella käsivaihteistolla ja se on rekisteröity viidelle henkilölle. Tavaratilaa on 252 litraa (1 050 l takaistuimet alas taitettuna). Yhdistetty polttoaineenkulutus on 5,4 l / 100 km ja CO2-päästöt 123 g/km WLTP-mittaustavan mukaan.

Hyundai i10 N Linen kattavaan varusteluun kuuluvat 8 tuuman värikosketusnäyttö, Apple CarPlay ja Android Auto -valmius, matkapuhelimen langaton Qi-standardin mukainen lataus, Bluetooth, kauko-ohjattava keskuslukitus, peruutuskamera ja automaattinen ilmastointi. Uutuus huolehtii myös turvallisuudesta kiitettävästi: i10 N Linessa on FCA-hätäjarrutusjärjestelmä autojen ja jalankulkijoiden tunnistuksella, kaistallapitoavustin, kuljettajan vireystilanvalvontajärjestelmä, kaukovaloautomatiikka sekä eCall-hätäpuhelujärjestelmä. Autossa on kuusi turvatyynyä, takaistuimella kaksi Isofix-kiinnityspistettä sekä manuaalinen lapsilukko ovissa.

Auton muotokielessä on pehmeiden pintojen ja terävien linjojen kontrasti. Uusi etusäleikkö punaisine yksityiskohtineen sekä uudet puskurit antavat uutuusmallille urheilullisen ilmeen, joka tuo mieleen Hyundain uraauurtavan i30 N-mallin. Uniikit 16-tuumaiset kevytmetallivanteet ja viistosti muotoillut led-päiväajovalot vahvistavat näyttävää yleisvaikutelmaa. Hyundai i10 N Linessa X:n muotoisen C-pilarin i10-logo on punainen.

Uutuuden sisätiloissa kojelaudan mustaan verhoiluun on yhdistetty ilmansuuttimien punaiset kehykset ja vaihteenvalitsimen punaiset yksityiskohdat. Kaasu-, jarru- ja kytkinpolkimet ovat metalliset. Istuimet ovat urheilulliset ja antavat hyvän tuen. N Linen ohjauspyörä on nahkaverhoiltu, lämmitettävä ja siinä on N-logo.

Uuden Hyundai i10 N Linen hinta alkaa 17 990 eurosta. Ensimmäisiä autoja odotetaan Suomeen syyskuussa 2020.

Julkaistu: 31.7.2020
1 kommentti