Tuulilasi

Hyundain Suomen myynti rajussa kasvussa


Hyundai on ensirekisteröinyt tammi-maaliskuussa 2018 yhteensä 1 166 henkilöautoa Suomessa, mikä oikeuttaa rekisteröintitilaston 12. sijalle. Hyundain markkinaosuus alkuvuonna on 3,4 %. Vuoden aloitus on ollut Hyundaille erinomainen, sillä parannusta viime vuoden vastaavaan ajankohtaan on huikeat 67,5 %.
Kuvat Hyundai

”Ensimmäinen vuosineljännes on taittunut osaltamme loistavasti ja olemme saavuttaneet tähän mennessä myyntiennätyksemme viiteen vuoteen”, kertoo Hyundai Motor Finlandin toimitusjohtaja Esa Kurikka tyytyväisenä.

”Hyundau i20 ja i30 -mallistot myyvät erinomaisesti, ja myös Ioniq-mallisto sekä juuri lanseerattu Kona kiinnostavat asiakkaitamme. Lisää uusia tuotteita on luvassa toisella vuosipuoliskolla.”

Tammi-maaliskuun eniten rekisteröity Hyundai-malli 517 kappaleella (maos 1,5 %) oli i20, jonka myyntiä on vauhdittanut myös meneillään oleva romutuspalkkiokampanja. Alkuvuonna nelijäseniseksi täydentynyttä, monipuolista Hyundai i30-mallistoa puolestaan ensirekisteröitiin alkuvuoden aikana 381 kappaletta (maos 1,1 %). Hyundai i30 -malliston takuuaikaa laajennettiin 15.2. seitsemään vuoteen.

Julkaistu: 4.4.2018