Hysteriaa Isac Elliotin keikalla
Puheenaiheet
Hysteriaa Isac Elliotin keikalla
Laulaja Isac Elliot tähtää ulkomaille.

Isac Elliotista, 12, povataan seuravaa teinitähteä. Merkit ovat lupaavat, kun katsoo Isacin keikkaa Tampereen Ratinanniemellä Tammerfesteillä lauantaina. Innokkaimmat fanit olivat järjestäjien mukaan saapuneet paikalle jo edellisenä päivänä. Fanien kiljunta kesti läpi keikan.

- Onhan elämäni muuttunut paljon puolessa vuodessa. Mutta kaikki on hauskaa, ja tätähän olen aina halunnut, Isac sanoi keikan jälkeen.

Isacia viedään vahvasti ulkomaille.  Suomessakin hän tekee osan välijuonnoista englanniksi. Norjassa hän esiintyi kesällä peräti 100 000 ihmiselle. Laulajan hotellin edustalle oli kerääntynyt Oslossa niin paljon faneja, että Isac siirrettiin erityiseen turvallisuuskerrokseen.

-Ainoastaan kerran pelkäsin turvallisuuteni puolesta. Pelasin tuottajani kanssa aulassa kännykällä pingistä ja yhtäkkiä tuottaja sanoi minun vain kadonneen. Yksi fani oli hyökännyt kimppuuni ja kaksi kiljui vieressä. Vasta sitten turvamiehet ehtivät paikalle, Isac muistelee.

Myös Isacin perheen kotiin fanit ovat jo löytäneet. 

Isacin mukana kiertää bändin, manageri-isän ja tekniikan lisäksi myös 6-8 tanssijaa. Valmiudessa on peräti 12 tanssijaa.

- Meillä on kiertuebussissa playstationit ja televisiot. Laulamme ja soitamme myös paljon, joten matkat ovat hauskaa vapaa-aikaa. Keikkapaikoilla kaikilla on sitten omat tehtävänsä.

Isac Elliot kiertää kesän Suomessa, mutta syksylle on suunnitteilla keikkoja ulkomailla. Koulun Isac aikoo hoitaa osittain etäopiskeluna.

- Isäni on opettaja, joten hän opettaa minua silloin, kun en pääse kouluun. Haaveilen, että voisin tehdä tätä yhtä isosti ulkomailla kuin nyt Suomessa. Mutta sekin, että olen päässyt jo Suomessa näin pitkälle on tosi hauskaa.

Kommentoi »