Hurmurinäyttelijä Antti Luusuaniemi: ”Joskus vaimoni on mustasukkainen”
Puheenaiheet
Hurmurinäyttelijä Antti Luusuaniemi: ”Joskus vaimoni on mustasukkainen”
Antti Luusuaniemi joutui koville kuukauden kestäneellä kiipeilyreissulla, joka oli hänelle myös retki itseensä.
11.11.2015
 |
Apu

Näyttelijä Antti Luusuaniemi kuvaa parhaillaan suositun Syke-sairaalasarjan keväällä alkavaa kolmatta tuotantokautta. Antin roolihahmo sarjassa on karismaattinen ja itsevarma kirurgi Max Hansson, joka on noussut nopeasti naiskatsojien suosikiksi. Antti myöntääkin, että sarjan myötä hän on saanut enemmän huomiota vastakkaiselta sukupuolelta kuin aikaisemmin.

– Toki roolit vaikuttavat ihmisten suhtautumiseen. Syke on kieltämättä lisännyt naisten huomiota, ja saan aina välillä jotain yhteydenottoja. Mutta sehän on vain imartelevaa ja kivaa, Antti nauroi MTV3:n kevätpressissä.

Antti on naimisissa unkarilaisen Lili Zoe Ermezein kanssa ja heillä on yhdessä 2-vuotias tytär. Pari tutustui viitisen vuotta sitten Budabestissä, jossa Antti oli kuvaamassa mainosta.

Antti on iloinen siitä, että hänen vaimonsa ymmärtään näyttelijän työn julkisen luonteen, eikä yleensä pahoita turhaan mieltään naisten yhteydenotoista.

– Oma vaimoni on erittäin hyvän itsetunnon omaava ja vahva maailmannainen. Mutta osaa hänkin olla joskus mustasukkainen, Antti nauroi.

Arvojärjestys kirkastui

Antti nähdään myös keväällä alkavassa Huippujengi-ohjelmassa, jossa joukko suomalaisia julkkiksia yrittää valloittaa Perun Andeilla sijaitsevan vuoren huipun. Elokuussa kuvattu ohjelma oli hänen mukaansa varsin kokonaisvaltainen ja raskas koettelemus.  

– Olihan se rankkaa, sekä fyysisesti että henkisesti. Välillä olin niin väsynyt, että pelkäsin astuvani epähuomiossa harhaan ja putoavani. Raskainta oli kuitenkin ehkä se, että jouduin olemaan kuukauden erossa perheestäni kuulematta heistä mitään, Antti kertoi MTV3:n kevätpressissä.

Haastavuutensa lisäksi reissu oli Antin mukaan myös varsin opettavainen. Vaikka suomalaisjulkkiksista ryhmä vietti paljon aikaa yhdessä, hän ehti olla myös yksin omien ajatustensa kanssa.

– Asioiden tärkeysjärjestys kirkastui, ja näin asiat selkeämmin. Aloin muun muassa ymmärtää paremmin perheen, työn ja terveyden merkityksen, kun minulla oli aikaa ajatella. Reissu olikin myös hyvä matka itseeni, Antti pohdiskeli.  

Antin lisäksi ohjelmassa nähdään Lola Wallinkoski, Tuija Pehkonen, Leena Harkimo, Janne Niinimaa, Cristal Snow, Minna Parikka, Antti Reini ja retkikuntaa luotsaava Jukka Hildén.

Antti päätti sarjaan osallistumisestaan viime hetkellä, eikä ehtinyt siksi suuremmin valmistautua koitokseen. Kesäisellä Unkarin matkallaan hän päätti kuitenkin koittaa paikalliselle vuorelle nousemista.

– Lastasin 20 kiloa kirjoja reppuuni ja kävin kävelemässä vulgaanisessa maastossa. Se auttoi varmasti vähän Andeille nousuakin ajatellen, Antti jutteli.

Kommentoi »