Hitiksi noussut Yösyöttö-elokuva sittenkin Finnkinon teattereihin
Kulttuuri
Hitiksi noussut Yösyöttö-elokuva sittenkin Finnkinon teattereihin
Yösyöttö on tavoittanut muissa kuin Finnkinon teattereissa jo lähes 170 000 katsojaa.
Julkaistu 19.12.2017
Apu

Avun toimittajan Eve Hietamiehen kirjaan perustuva Yösyöttö-elokuva tulee sittenkin Finnkinon teattereihin. Asiasta tiedotettiin tänään. 

Marja Pyykön ohjaama ja Petteri Summasen tähdittämä Yösyöttö saa ensi-iltansa Finnkinossa 29.12.

Aiemmin elokuvan taustajoukot ja Finnkino eivät päässeet sopimukseen levityksestä, joten Yösyöttöä on tähän asti voinut nähdä vain muualla kuin markkinajohtaja Finnkinon teattereissa. Se on siitä huolimatta kerännyt jo lähes 170 000 katsojaa. Elokuvan taustajoukkojen ja Finnkinon taistelu on herättänyt paljon huomiota ja synnyttänyt jopa pienen kansanliikkeen, jossa monet itsenäiset ja pop up -elokuvateatterit ovat näyttäneet elokuvaa.

- Olemme tavattoman iloisia siitä, että katsojilla on mahdollisuus nähdä Yösyöttö nyt myös Finnkinon elokuvateattereissa. Elokuvan tekijöille tämä on valtavan tärkeä asia, sillä elokuvat on tehty katsottaviksi,  Nordisk Filmin elokuvalevityksen johtaja Katarina Nyman iloitsee tiedotteessa.

- Yleisöltä tullut palaute on ollut todella mieltä lämmittävää! Kentältä on kerrottu, miten Petteri Summasen esittämän Antti Pasasen hahmon rinnalla on vuoroon naurettu, vuoroon liikututtu. Yleisö on ottanut elokuvan todella omakseen, niin kuin nämä upeat katsojaluvutkin todistavat. Toivottavasti kaikki, joilta elokuva onkin vielä jäänyt näkemättä, pääsevät sen viimeistään nyt näkemään.

Kommentoi »