Hiljattain eronnut Mikael Jungner: ”Ilmassa ei tippaakaan rakkautta”
Puheenaiheet
Hiljattain eronnut Mikael Jungner: ”Ilmassa ei tippaakaan rakkautta”
Toimitusjohtaja Mikael Jungner vakuutti, ettei hän kaipaa tällä hetkellä uutta suhdetta.
Julkaistu 28.1.2016
Apu

Toimitusjohtaja Mikael Jungnerin, 50, ja  Emilia Poikkeuksen, 24, puolisentoista vuotta kestänyt suhde päättyi joulun alla, ja hiljattain Emilia muutti pois Mikaelin Bulevardilla sijaitsevasta kodista. Mikael kertoi silti muistelevansa suhdetta lämpimin mielin ja vakuutti ex-pariskunnan olevan edelleen hyvissä väleissä.

– Emilia on hieno nainen, ja suhteemme päättyi hyvissä merkeissä. Näemme yhä toisiamme silloin tällöin ja välillämme on mutkatonta, ystävyyteen perustuvaa kanssakäymistä. Jo viikkoja sitten oli kuitenkin selvää, että suhteemme on ohi. Elämäni on nyt jossain muualla, Mikael kertoi Vuoden puhuja -gaalassa Vanhalla Ylioppilastalolla.

Mikael ei halua enää analysoida sen tarkemmin eroon johtaneita syitä, vaan kertoo jatkaneensa jo elämäänsä eteenpäin. Rakkaus ei kuitenkaan mahdu viestintätoimisto Kreabissa työskentelevän miehen tämänhetkiseen arkeen.

– Ilmassa ei ole tällä hetkellä prosenttiakaan rakkautta. Kaikella kunnioituksella maailman naisia kohtaan, en kaipaa elämääni nyt uutta suhdetta. Minusta on mukavampaa olla jonkin aikaa vain ihan itsekseni, Mikael vakuutti.  

Hän kertoi kaiken aikansa kuluvan tätä nykyä joko kiireisen työn parissa tai 11-vuotiaan Karoliina-tyttären seurassa. Isän ja tyttären yhteisiin puuhiin kuuluu muun muassa kansainvälistä koulua käyvän Karoliinan kotitehtävien tarkastaminen.

– Tänä päivänä tahti on huomattavasti hurjempi kuin minun lapsuudessani. Isänä minua välillä kauhistuttaa läksyjen määrä. Sikäli tilanne on onnellinen, että pystyn vielä auttamaan häntä ja vastaamaan useimpiin hänen kysymyksiinsä. Pian koittaa sekin aika, kun minä kyselen vuorostani häneltä, Mikael nauroi.

Kommentoi »