Heitä voltti, Suomi-hetero!
Puheenaiheet
Heitä voltti, Suomi-hetero!
Ruben Stillerin mitta on täysi. Nyt loppui ontto heteroiden hyysäys.
Julkaistu 3.10.2011
Image

 

Liian kauan olemme vaienneet niistä ja niiden kulttuurista. Olemme hymyilleet väkinäisesti niiden kummalliselle käytökselle ja yrittäneet kotouttaa ne normaaleiksi, mutta mikään ei ole auttanut. Meitä on käytetty hyväksi, koska niille hyväntahtoisuutemme on heikkouden merkki. Tiedätte keistä puhun. Suomalaiset heterot häiritsevät nykyään tunnollisten veronmaksajien elämää.

Keväällä ne marssivat kännissä öristen Pride-paraatissaan Helsingin Kauppatorilla. Ne olivat tajunneet, että Suomi oli taas maailmanmestari ja siksi nekin ovat sankarikansaa. Kaljalla turvotetun vatsan päälle oli ripustettu liian pieni t-paita, josta saatoimme taas kerran lukea: Kiitos Veteraanit 1939–45.

Suomalaiset heterot ovat vihdoinkin löytäneet itsensä. Nykyään ne tajuavat olevansa suomalaisia, mikä on päätähuimaava älyllinen saavutus. Kahden hävityn sodan jälkilämmössä ne sotkevat surkean veteraanipaitansa sinapilla ja sössöttävät maahanmuuttajista jotain, josta kukaan ei saa mitään selvää. Puhuisivat saatana edes suomea, mutta turha niiltä on mitään odottaa, vaikka valtava määrä rahaa on tuhlattu äidinkielenopetukseen. Usein ne vain örisevät ja hokevat vittu-sanaa, koska vittu-sanan käyttö vahvistaa niiden heteroidenteettiä.

Millään ei näytä olevan mitään rajaa. Suomalaiset heterot ovat Euroopan henkirikostilastojen kärkikaartia, mutta tästä halutaan vaieta, koska eliitti haluaa hyysätä niitä. Ne ovat mehevää vaalikarjaa ja sitä suurta yleisöä, joten niiden kulttuurissa ei tietenkään ole mitään vikaa, vaikka ne hakkaavat vaimojaan tasaiseen tahtiin.

Ne ovat tietysti yksittäistapauksia! Tällaistahan sattuu joskus! Ja jos niiden tekoja yleensä pohditaan, vika on yhteiskunnassa ja politiikassa – ei koskaan suomalaisessa kulttuurissa tai heteroidentiteetissä.

En minä mikään rasisti ole. En halua väittää, että kaikki suomalaisheterot kännäävät. Tapasin kerran esimerkiksi Jussi Halla-ahon, joka oli suhteellisen raitis mutta monessa suhteessa myös tyypillinen kulttuurinsa edustaja. Kun ura kirkkoslaavin kieliopin spesialistina katkesi inhimillisesti ja epäinhimillisesti katsoen liian varhain, hän alkoi syyttää muslimeja. Suomalainen heteronörtti päätti kostaa marginalisoituneen intellektuellin kauhean kohtalon, vaikka kukaan terve ihminen tuskin tajuaa, mitä pahaa muslimit ovat tehneet katkeroituneelle kirkkoslavistille.

Näin käyttäytyy suomalainen hetero, joka erikoistuu kirkkoslaavin kielioppiin: se ei kykene kontrolloimaan tulista temperamenttiaan vaan alkaa harrastaa Halla-ahon tapaan ampumista ja mässäillä ulkomaalaisten tekemillä raiskauksilla. Suomalaisten heterojen tekemät raiskaukset eivät Halla-ahoa kiinnosta, koska suomalainen raiskaaja on suomalainen raiskaaja ja kuuluu suomalaiseen kulttuuriin.

Olen yrittänyt ymmärtää Halla-ahoa ja hänen ongelmiaan, mutta en jaksa enää kuunnella eliittiin kuuluvan miehen jatkuvaa itkua. Taannoin Halla-aho suuttui Aamulehdelle, koska oli kuvassa Halla-ahon näköinen. Tasaisin väliajoin kuulemme myös marttyyri Halla-ahon kootut vainoharhat siitä, miten punavihreä salaliitto ja valtamedia yrittävät yhdessä vaientaa sankarillisen kirkkoslavistin monokultturellin äänen.

Kuka jaksaa kuunnella vuodesta toiseen suomalaisen heteron marttyyrijorinaa enemmistön kauheasta kohtalosta vähem­mistöjen puristuksessa? Kertokaa se minulle, koska minua haukotuttaa.

Kaiken tämän jorinan ja örinän keskellä meidän pitäisi sitten olla kärsivällisiä ja ymmärtäväisiä liberaaleja.

On kuunneltava kadulla virtsaavaa juoppoa suomalaisheteroa, joka pelkää minareetin heittävän varjon hänen alkoholisminsa ylle; on ymmärrettävä maahanmuuttajia solvaavia örisijöitä, koska globalisaation aiheuttama epävarmuus työmarkkinoilla aiheuttaa krapulassa angsteja.

Sorry, minä en kerta kaikkiaan jaksa. Mittani on täynnä. Olen kyllästynyt eliitin hyysäämiin suomalaisheteroihin, jotka koko ajan etsivät syntipukkeja omiin elämänongelmiinsa. Syntipukkien etsiminen kuuluu niiden kulttuuriin, eivätkä ne ole koskaan oppineet ottamaan vastuuta itse aiheuttamistaan ongelmista. Ikävä sanoa, mutta meidän on opetettava suomalaiset heterot tavoille. Pyydän Imagen lukijoita tarkkaileman suomalaisia heteroita ja raportoimaan epäilyttävistä poikkeavuuksista lehden toimitukseen.

*

Kolumnisti Ruben Stiller on tosihelsinkiläinen perustelevisiokasvo.

Kommentoi »