Heikki Helan kanssa avioitunut Kaisa Mattila: ”Kun tarpeeksi kauan vihjailee, mies ymmärtää viedä vihille”
Puheenaiheet
Heikki Helan kanssa avioitunut Kaisa Mattila: ”Kun tarpeeksi kauan vihjailee, mies ymmärtää viedä vihille”
Näyttelijäpariskunta paiskii mielellään yhdessä hommia.
29.11.2015
 |
Apu

Syyskuussa kaikessa hiljaisuudessa naimisiin menneet Kaisa (os. Mattila) ja Heikki Hela ovat nauttineet täysillä avioelämästä. Nelisen vuotta yhtä pitäneen näyttelijäpariskunnan oli Kaisan mukaan jo aikakin astella alttarille. 

– Kun tarpeeksi kauan vihjailee, niin kyllä se mies lopulta ymmärtää viedä vihille. Minulla oli kihlasormus jo ihan liian monta vuotta sormessa, Kaisa nauroi molempia työllistäneen Hevisaurus-elokuvan lehdistötilaisuudessa.

Pariskunnan häitä tanssittiin Tampereella reilun sadan vieraan kesken, ja hääjuhlan tunnelma oli heidän mukaansa varsin rento ja riemukas.

– Juhlista tuli hyvät bileet, sillä lähipiirissämme on paljon muusikkoja ja näyttelijöitä. Jokainen kiipesi vuorostaan lavalle esittämään jotain, Heikki kertoi.

Näyttelijäpariskunta tapasi toisensa vuonna 2011 Tampereen työväenteatterin Maailmanlopun hautaustoimisto –näytelmän harjoituksissa. Sittemmin he ovat näytelleet useissa teoksissa yhdessä.

– Yhdessä tekeminen on meille hyvin luontevaa. Pitkän työpäivän päätteeksi on pakko päästä purkamaan työasioita jonkun kanssa. Ja mikäs sen mukavampaa, kuin että niitä voi puida oman puolison kanssa.

– On myös hienoa, että kotoa voi kysyä apua omiin töihinsä. Vaikka meillä on kummallakin oma lähestymistapa näyttelemiseen, meille on kehittynyt vuosien varrella myös hyvin vahva yhteinen sävel tekemiseen, Heikki jatkoi.

Parhaillaan tuore aviopari työskentelee kuitenkin eri produktioissa, kun Heikki tähdittää Tampereen teatterin Skavabölen poikia ja Kaisa nähdään Tampereen komediateatterin Vuokravaimo -näytelmässä.

1 kommentti