Apu

Heidi Sohlbergin rakkauden vuosi – kihlat ja muutto yhteen: "Kaikkea ihanaa on tapahtunut niin paljon, että ei voi muuta kuin hymyillä"

Heidi Sohlbergin rakkauden vuosi – kihlat ja muutto yhteen: "Kaikkea ihanaa on tapahtunut niin paljon, että ei voi muuta kuin hymyillä"
Pitkään avioeronsa jälkeen sinkkuna ollut Heidi Sohlberg muutti loppuvuodesta saman katon alle kihlattunsa kanssa.
Julkaistu: 1.1.2022

Pitkään sinkkuna viihtyneellä juontaja Heidi Sohlbergilla on takanaan rakkauden vuosi. Ensin löytyi ihana mies, sitä seurasivat loppuvuodesta 2021 kihlat ja yhteenmuutto ripeään tahtiin. Viidakkoon hän suuntasi heti kihlauksen jälkeen.

– Ikävä oli kova, en ole koskaan ollut tyttäristäni noin pitkään erossa, tai kihlatustani. Mukana oli valokuva, jota katselin herkillä hetkillä, hän kertoi Olen julkkis... päästäkää minut pois! -ohjelman tiedotustilaisuudessa.

Sohlberg kertoi suuntaavansa vuoteen 2022 hyvillä mielin.

– On uusi mies, olen pysynyt terveenä kuten lapsetkin. Kaikkea ihanaa on tapahtunut niin paljon, että ei voi kuin hymyillä.

Kosinta tuli Sohlbergille yllätyksenä.

– Olen niin vanhanaikainen, että kihlaus on lupaus avioliitosta. Niidenkin aika vielä koittaa.

Hän kertoi etsineensä pitkään oikeaa miestä.

– Olin tinderissä ja missä lie, mutta teki vain hyvää elää pidempään kolmistaan tyttöjen kanssa. Saimme elää tyttöjen elämää. Ja onneksi näin, kaikella on tarkoitus.

Loppuvuodesta pariskunta muutti saman katon alle, ei liian kauas vanhoilta kulmilta.

– Minulle oli tärkeää, että lapsilla säilyy sama koulu ja homma toimii kahden perheen välillä.

Olen julkkis... päästäkää minut pois! -ohjelma alkaa MTV3-kanavalla tammikuussa

Kommentoi »