Hanna Sumari: ”Tämä maailma on ihan sekaisin”
Puheenaiheet
Hanna Sumari: ”Tämä maailma on ihan sekaisin”
– Äiti istutti minuun positiivisen ajattelun siemenen. Toinen yhtä suuri lahja oli opetus olla välittämättä ihmisten puheista, Hanna Sumari sanoo. Opetus on ollut tarpeen, sillä Avun bloggaajana Hanna on kohauttanut jo useamman kerran.
3Kommenttia
Julkaistu 13.7.2017
Apu

Hanna Sumarin kriittiset blogit herättävät huomiota, oli aiheena sitten ystävänpäivälahjaksi saatu huonolaatuinen gerbera, vanhustenhoito, tukevien naisten kutsuminen ”isoiksi tytöiksi”, sotkuiset naistenvessat, miesten rivopuheisuus tai suvaitsemattomuuden suvaitseminen. Eniten henkilökohtaista palautetta tulee vaihdevuosia käsittelevistä blogeista.

Vuoden ensimmäisen kohun Hanna aiheutti helmikuussa ”Tanssii allien kanssa” – blogillaan. Kimmokkeena toimi eräs puhelinsoitto. Hanna osallistui Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaan ja eräs tuttava soitti kauhistellen Hannan roikkuvia alleja.

– Puhelun jälkeen ajattelin, että ihmiset ovat hulluja. Että tämä maailma on ihan sekaisin. Tällaisiahan me olemme. Mitä pitäisi olla – barbinukkeja?

Mutta mitään ei voi verrata kesäkuun alun meteliin, kun Hanna meni sohaisemaan muurahaispesään blogillaan "Lapset ravintolassa". Hän kirjoitti kokemuksistaan huhtikuussa Turussa vietetystä Perheet safkaa –päivässä ja siitä, miten kiljuvat lapset saivat juoksennella pitkin ravintolasalia eivätkä aikuiset tehneet mitään.

Pelkästään Avun sivulla blogi sai yli 300 kommenttia, mutta asiaa puitiin myös keskustelupalstoilla, iltapäivälehdissä sekä televisiossa. 

Teksti Eve Hietamies, kuvat Kirsi Tuura

Lue koko tarina Avusta numero 28/2017

3 kommenttia