Hanna Sáren suunnittelee Vappu Pimiän hääpuvun
Puheenaiheet
Hanna Sáren suunnittelee Vappu Pimiän hääpuvun
Vappu Pimiä on saanut häidensä vieraslistan valmiiksi.
Julkaistu 7.3.2013
Apu

Vappu Pimiä suunnittelee häitään avopuolisonsa Teemu Huuhtasen kanssa Viola-tyttären, 5kk, hoidon sekä Korkojen kera -talkshowtyön ohessa.

- Hei katso, minulla on stressin aiheuttama huuliherpes. Stressaan, kun asiat alkavat kasaantua. Tällä viikolla olemme olleet vain yhden illan kotona, jolloin menimme pesutupaan ja pesimme neljä koneellista pyykkiä ja teimme häihin vieraslistan. Mutta hääkutsut ovat yhä lähettämättä ja firman asioita on jäänyt rästiin. Tekemättömiä töitä ei auta laskeskella, kun pitäisi vain järjestää aikaa ja tehdä ne.

Olennaisimmat kuten kirkko ja jatkopaikka ovat jo varattu. Häistä on tulossa isot, mutta tarkaa vierasmäärää Vappu ei halua julkisesti kertoa.

- Hääpukuni suunnittelee Hanna Sáren. Puvun suunnittelemista ei ole vielä aloitettu. Mutta onhan tässä vielä kymmenen viikkoa aikaa, Vappu nauraa.

Uusimmassa Apu-lehdessä on juttu Vappu Pimiän päivästä. Kävimme Vapun kanssa treenaamassa, piipahdimme hänen kotonaan ja seurasimme työiltaa Korkojen kera -kuvauksissa. Tyytyväinen ja hymyilevä Viola-vauva oli menossa mukana.

Kommentoi »