Hanna Pakarinen: Lapsi mullisti elämän
Puheenaiheet
Hanna Pakarinen: Lapsi mullisti elämän
Laulaja on muuttunut herkemmäksi äitiyden myötä. Nyt vuoden ikäisen poikavauvan kotona käydään unikoulua.

Laulaja Hanna Pakarinen, 38, on viettänyt jo hetken hiljaiseloa perheensä ja esikoispoikansa kanssa, joka syntyi viime vuoden toukokuussa.

- Myös mieheni on muusikko, joten olemme tehneet pieniä työhommia, kuten yksityiskeikkoja. Aika vähän kuitenkin, Hanna mietti Tuplashotti-tapahtumassa Helsingissä.

Lapsen saaminen on ollut laulajalle elämän mullistava juttu.

- Toisaalta se oli hyvin luonnollista, sillä olemme olleet Riston kanssa yhdessä jo vuosia. Olin aikaisemmin todella urakeskeinen.

Äitiys on pehmentänyt ja herkistänyt Hannaa.

- Itken nykyään kaikelle! Olen aina ollut sellainen kivikasvo, enkä ole turhasta itkeskellyt. Nyt tulee vuosien itkut, hän nauraa.

Äitinä Hanna on jämäkkä.

- En vedä kierroksia enää ja olen oppinyt kotoa omalta äidiltäni, että kävi mitä kävi, asiat hoituvat. Äiti on tässä, ei mitään hätää.

Heinäkuussa Hanna menee kesätöihin radioon ja syksyllä hänet nähdään televisiossa. Hannan edellisen levyn julkaisusta on ehtinyt kulua jo kuusi vuotta.

- Se on pitkä aika. Teen nyt musiikkia Kristiina Wheelerin kanssa ja se on ollut mieletöntä, koska olemme samassa elämäntilanteessa olevia artisteja. On helppoa kirjoittaa yhdessä.

Lapsen syntymä on laittanut asioita perspektiiviin.

- Tajusin, että työasioita ei tarvitse stressata niin paljon. Niistä voi myös nauttia.

Tällä hetkellä perheessä käydään unikoulua.

- Viime yönä sain nukkua seitsemän tuntia. Maailmassa on värit! Onneksi hän on aina ollut hyvä nukkumaan päiväunia ja on muutenkin hyväntuulinen vauva. Kun vuosi tuli täyteen, totesimme Riston kanssa, että tämähän meni ihan hyvin.

Kommentoi »