Tuulilasi

Haluaisitko tai jaksaisitko katsoa videon autosi huollosta? - nyt se on mahdollista

Haluaisitko tai jaksaisitko katsoa videon autosi huollosta? - nyt se on mahdollista
Laakkonen on ottanut autojen huoltovideot käyttöönsä kaikissa toimipisteissään ensimmäisenä autoliikeketjuna Suomessa. Autojen huoltotoiminta on nyt entistä tarkemmin dokumentoitua, vastuullisempaa ja läpinäkyvämpää.
Julkaistu: 3.6.2020

Palvelun tarkoituksena on lisätä asiakastyytyväisyyttä ja uskollisuutta tarjoamalla entistä tarkempaa ja havainnollisempaa tietoa huoltotoimenpiteistä.

”Halusimme tarjota asiakkaillemme läpinäkyvämpää huoltopalvelua ja kertoa uudella tavalla, mitä autonhuollossa tapahtuu. Kun auto on nostettu ylös nosturilla, voimme näyttää otoksia asioista, joita asiakas ei yleensä pysty näkemään. Ääni ja kuva ovat lyömätön yhdistelmä tämänkaltaisen informaation jakamiseen”, Laakkosen jälkimarkkinointipäällikkö Toni Louho kertoo.

Asiakkaan on mahdollista tilata videotarkastus ilmaiseksi verkkovarausjärjestelmästä. Videoita tehdään tällä hetkellä noin sata päivässä. Jatkossa on tarkoitus videoida kaikki huoltotapahtumat. Palvelu on tarjolla yhtäläisesti kaikille Laakkosen automerkeille. Videot lähetetään asiakkaille tekstiviesti- sekä sähköpostilinkkinä.

Uusia ominaisuuksia kehitetään jatkuvasti

Laakkonen kehittää huoltovideopalvelua jatkuvasti. Erilaisia kuvausmenetelmiä voidaan esimerkiksi tulevaisuudessa lisätä. Kaikki Laakkosen mekaanikot ovat käyneet vähintään kaksi videointiin liittyvää koulutusta.

”Jos moottori pitää ylimääräistä ääntä, videon avulla pystymme havainnollistamaan asiakkaalle mekaanikkomme kertomana, mikä autossa on mahdollisesti vikana. Koko ajan kehitämme palvelua ja viemme sitä uudelle tasolle. Uutena ominaisuutena voimme nyt lisätä kustannusarvion korjauksesta videoon. Asiakas voi näin puhelimellaan kuitata kustannusarvion hyväksytyksi”, Louho kertoo.

”Kuvamateriaalilla on myös helppo osoittaa, että esimerkiksi renkaat ja pakoputkisto ovat kunnossa, ja ettei alustan nivelistössä ole välyksiä – teemme asiakkaille informatiivisia selvityksiä, että kaikki on hyvin.”

Voit katsoa esimerkin huoltovideosta tästä linkistä.

7 kommenttia