Hallitseva Miss Suomi: ”En aio alkaa seurustella lähitulevaisuudessa!”
Puheenaiheet
Hallitseva Miss Suomi: ”En aio alkaa seurustella lähitulevaisuudessa!”
Rosa-Maria Ryytiä ei kiinnosta tutustua miehiin, jotka pyytävät häntä treffeille Facebookissa.
26.7.2015
 |
Apu

Hallitseva Miss Suomi Rosa-Maria Ryyti viihtyy tällä hetkellä sinkkuna. Kaunotar jätti alkukesästä Hunks-tanssija Riku Salmisen puolen vuoden seurustelun jälkeen, kun selvisi, että tämä oli pettänyt häntä toisen naisen kanssa.

– Kaikki on paremmin nyt, ja olen oikeastaan tyytyväinen, että meille kävi näin. Riku ei ollut oikea minulle. Olin nukkunut jo jonkin aikaa kavereideni luona.

– Olen nyt sinkku, ja se sopii hyvin minulle. Tarkoituksenani ei ole alkaa seurustella ihan lähiaikoina, Rosa-Maria kertoi Snacky-hampurilaisketjun hellehullutus-tapahtumassa.

Rosa-Maria myöntää, että hänelle tulee paljon treffipyyntöjä etenkin sosiaalisen median kautta. Hän on kuitenkin kieltäytynyt toistaiseksi kaikista ehdotuksista.

– En usko, että lähtisin treffeille ainoastaan nettipyynnön perusteella. Haluan tavata ihmisiä kasvokkain, jutella ja tutustua luonnollisesti.

Rosa-Marian mukaan missivuosi ei ole vielä tuonut mukanaan suurempia yllätyksiä. Isoin muutos oululaiskaunottaren elämässä on ollut Helsinkiin muutto.

– Sopeutuminen on vienyt vähän aikaa, mutta pidän kyllä Helsingistä. Ouluun verrattuna täällä on vain ehkä vähän negatiivisempaa porukkaa – tai ainakin niissä ympyröissä, missä olen itse pyörinyt.  

– Missin työt ovat olleet sellaisia kuin ajattelinkin. Luulin tosin, että olisin ajatellut misseyttäni enemmän, mutta se onkin tuntunut aika luontevalta.

Kommentoi »