Apu

Game of Thrones -tähti Sibel Kekilli: Rakastuin Suomeen välittömästi

Game of Thrones -tähti Sibel Kekilli: Rakastuin Suomeen välittömästi
HBO:n jättituotannosta tuttu näyttelijä tähdittää uutta Bullets-tv-sarjaa Krista Kososen rinnalla.

Fantasiasarja Game of Thronesin ensimmäisillä kausilla Shaen roolissa nähty saksalainen näyttelijä Sibel Kekilli, 37, on asunut viimeiset neljä kuukautta Helsingissä. Hänet kiinnitettiin uuteen Elisa Viihteen alkuperäissarjaan Bullets, jossa näyttelevät myös muun muassa Krista Kosonen, Tommi Korpela, Outi Mäenpää ja ruotsalaistähti Dragomir Mrsic. Sarjaa kuvataan parhaillaan Helsingissä.

- Olen aika valikoiva roolien suhteen, koska heti Game of Thronesin jälkeen sain vain tarjouksia, jotka olivat liian samantyyppisiä kuin Shae. Kun sain Bulletsin käsikirjoituksen, ihastuin tarinaan heti. Olin myös erittäin onnellinen, että sain tulla takaisin Suomeen.

Sibel vieraili Suomessa ensimmäisen kerran vuonna 2009, jolloin hän kuvasi Pihalla-elokuvaa Mikko Leppilammen vastanäyttelijänä.

- Rakastuin jo silloin maahanne, teidän kieleenne ja kulttuuriinne. Nyt olen ollut täällä neljä kuukautta! Kuvasimme 17 asteen pakkasessa keskellä yötä, eikä kukaan työryhmästä valittanut. Kaikki olivat umpijäässä, joten totesin, että ehkä minä olen vain vauva, hän nauraa.

Näyttelijä myös tuskaili näyttävänsä edelleen superväsyneeltä kuvausrupeaman päätteeksi, joka hänen osaltaan päättyi viime viikolla.

- Mielestäni yli 30-vuotiailta naisilta pitäisi kieltää yökuvaukset, hän vitsailee.

Suomenkielestä hänelle oli tarttunut muutama perusfraasikin.

- Minä rakastan sinua, mitä ja mitä helvettiä, hän esitteli taitojaan.

Game of Thronesin vuoksi Sibel tunnistetaan edelleen ympäri maailmaa, vaikka hän ei ole enää sarjassa mukana.

- Kerran jenkkien passintarkistuksessa minulle huudettiin, että sinä petit Tyrionin! Kysyin, että pääsenkö silti maahanne... Se oli aika pelottavaa, mutta osa tätä työtä. Se osoittaa, että ihmiset todella rakastavat tv-sarjoja. Sitä paitsi suurin osa ihmisistä on ihan mukavia.

Julkaistu: 24.4.2018
Kommentoi »