Tuulilasi

Fordilta kalossia johtajalleen: “Epäasiallista käyttäytymistä”


Fordin Pohjois-Amerikan johtaja Raj Nair on saanut potkut epäasiallisen käyttäytymisen vuoksi. Ford teki päätöksen sisäisen tutkinnan jälkeen.
Kuvat All Over Press

53-vuotias Nair on työskennellyt Fordilla vuodesta 1987, Pohjois-Amerikan johtajana hän ehti olla vain reilut puoli vuotta. Aiemmin hän työskenteli mm. kehitysjohtajana sekä teknisenä johtajana.

Sisäinen tutkinta tuli siihen tulokseen, että Nair on käyttäytynyt sopimattomasti yhtiön käytöskoodien vastaisesti.

”Teimme tämän päätöksen huolellisen sisäisen tutkinnan ja vakaan harkinnan jälkeen. Ford on sitoutunut täysin turvalliseen ja toisia kunnioittavaan yrityskulttuuriin, ja odotamme myös  johtajiltamme täydellistä sitoutumista näihin arvoihin”, sanoo Fordin pääjohtaja Jim Hackett.

Nair pahoitteli käytöstään.

”Kadun todella paljon, että olen ajautunut tilanteisiin, joissa en ole käyttäytynyt siten, mitä johtoportaalta odotetaan. En ole toiminut tämän yhtiön, enkä omien arvojeni mukaisesti. Toivotan Fordille kaikkea hyvää tulevaisuudessa”, Nair sanoi Automotive Newsin mukaan.

Kumpikaan osapuolista ei tarkentanut, mistä oli todellisuudessa kyse. Ford kertoi tiediottavansa Nairin seuraajasta lähitulevaisuudessa.

Julkaistu: 22.2.2018