Tuulilasi

Ford tekee uuden Rangerin kahdeksan vuoden tauon jälkeen


Kahdeksan vuoden tauon jälkeen Ford Motor tuo takaisin markkinoille keskikokoisen pick upin. 2019 Ford Ranger tarjoaa paljon samaa kuin isoveljensä F1-150, mutta vähemmän kustomoituja vaihtoehtoja, pienemmän hiilijalanjäljen ja edullisemman hinnan.
Kuvat Ford

Rangeria aletaan valmistaa Michiganissa tämän vuoden aikana, myyntiin se tulee 2019. Autoon tulee Automotive Newsin mukaan vain yksi moottorivaihtoehto, 2,3-litrainen EcoBoost 10-pykäläisellä automaattilaatikolla.

Auto on valmistettu pääosin teräksestä, sisustus on hyvin samanlainen kuin F-150:ssä. Rangerille on tehty täysin samat tiukat kestävyystestit kuin F-sarjan malleillekin.

”Tässä ei ole kyse siitä, että toisimme maailmalla olevan Rangerin mallimme tänne jälleenmyyjillemme. Olemme suunnitelleet tämän auton nimenomaan amerikkalaisten asiakkaidemme tarpeisiin juuri täällä oleviin olosuhteisiin”, sanoo Ford Trucksin markkinointipäällikkö Todd Eckert.

Rangeriin tulee paljon uutta teknologiaa kuten 4G WiFi, FordPass Connect, törmäyksenestoavustin sekä muita vaihtoehtoisia kuljettajan avustimia.

Julkaistu: 14.1.2018