Ford laajentaa hybridimallistoaan Euroopassa - kolme uutta lataushybridiä
Autot ja liikenne
Ford laajentaa hybridimallistoaan Euroopassa - kolme uutta lataushybridiä
Ford tulee laajentamaan sähköisten malliensa tarjontaa Euroopassa. Kugaan, Exploreriin ja Tourneo Customiin tulee pistokehybridiversiot.
3Kommenttia
Julkaistu 3.4.2019
Tuulilasi

Uuden sukupolven Kuga SUV:hen tulee tarjolle täyshybridi, mieto hybridi ja pistokehybridi, myös bensiini- ja dieselversiot pysyvät mallistossa.

7-paikkaisen Explorer SUV:n ja 8-paikkaisen Tourneo Custom -tila-auton saa sen sijaan vain pistokehybridiversiona.

”Explorer tulee olemaan Euroopan lippulaiva-SUV:mme”, kertoi Fordin Euroopan myyntijohtaja Roelant de Waard tiedotustilaisuudessa.

Fordin mukaan Explorerin pistokehybridimalli tulee maksamaan Euroopassa noin 70 000 euroa. Fordin uudet hybridit on tarkoitus saada myyntiin tämän vuoden lopulla.

Kugaan tulee 2,5-litrainen ja nelisylinterinen bensiinimoottori sähkömoottorin rinnalle, yhteistehoja löytyy 222 hv. Pelkällä sähköllä sillä voi ajaa noin 50 kilometriä. Mallin hiilidioksidipäästöt ovat Fordin mukaan vain 29 grammaa kilometriä kohden.

Exploreriin sen sijaan tulee 3,0-litrainen V6-bensiinimoottori, yhdessä sähkömoottorin kanssa se möyhii tehoja muhevat 444 hv. Samalla toki päätöt kasvavat 78 grammaan kilometriltä.

Tourneo Customin pistokehybridiversiossa on vain 1,0-litrainen ja kolmesylinterinen bensiinimoottori yhdistettynä sähkömoottoriin.

3 kommenttia