F1-tyttöystävä ja uimari Emilia Pikkarainen: Mykoplasma piinaa
Puheenaiheet
F1-tyttöystävä ja uimari Emilia Pikkarainen: Mykoplasma piinaa
Kymmenet julkkikset toimivat malleina hyväntekeväisyysmuotinäytöksessä, jonka tuotot ohjattiin Mannerheimin lastensuojeluliitolle sekä uudelle lastensairaalalle.
13.5.2014
 |
Apu

Uimari Emilia Pikkarainen on pitänyt mykoplasman vuoksi kilpailutaukoa.

- Oireet alkoivat viime kesänä ja on piinannut siitä asti. Olen pystynt treenaamaan, mutta puolella teholla. Mykoplasma on pitkittynyt flunssa. Vaatii aikansa ennen kuin siitä paranee.

Emilia seurustelee F1-kuljettaja Valtteri Bottaksen kanssa. Uimari on herättänyt varikolla ihastusta ja saanut huomiota kansainvälisessä lehdistössä.

- Olen tottunut julkisuuteen. Formulapiireistä olen tutustunut lähinnä Valtterin tiimiläisiin. Aion matkustaa seuraavaksi katsomaan Monacon osakilpailua.

Uimari painotti kuitenkin asuvansa Suomessa, jossa viettää suurimman osan vuodesta poikaystävän matkustelusta huolimatta.

Emilia oli yksi kymmenistä julkisuuden henkilöistä, jotka toimivat malleina Mannerheimin lastensuojeluliiton Uudenmaan piirin sekä uuden lastensairaalan hyväksi pidetyssä hyväntekeväisyysmuotinäytöksessä.

Ninja Sarasalo-Tamura rakastaa yhä esiintymistä, vaikka huippumallivuosista on kulunut kymmenen vuotta.

- Toimin nykyään kasvisruokayrittäjänä. Olen tottunut vaihteleviin töihin. Toista lasta ei ole harkinnassa ennen kuin saan yrityksen kunnolla pyörimään.

Maria Guzenina-Richardson oli yksi näytöksen malleista. Klara Kivilahti on toiminut yhtenä tapahtuman puuhanaisista.

Ei kiitos -elokuvassa hurmannut Kai Vaine aikoo pitää kesän vapaata ja keskittyä purjehtimaan. Antti Reiniä työllistää kesällä Vareksen kuvaukset. Reinin näyttelijä-naisystävä Anu Sinisalo katsoi yleisössä rakkaansa debyytin näytösmallina.

Ella Kanninen muuttaa syksyllä takaisin Italiaan. Hän juontaa vielä syyskuun Puoli seitsemän -ohjelmaa, mutta sitten perhe asettuu Italiaan, jossa Ellan esikoinen aloittaa syksyllä koulun.

- Elämäni tulee aina olemaan matkustelua Italian ja Suomen välillä, Ella totesi Niina Backmanille.

Anna Puu vetäytyy määräämättömän pituiselle keikkatauolle luomaan uutta musiikkia. Lapsensa isästä eronnut laulaja totesi elämässä kaiken olevan hyvin.

- Julkisuuden henkilönä olen joutunut tottumaan, että yksityiselämästäni kirjoitetaan.

Poikabändi Kliff on hurmannut suomalaistytöt.

- Tytöt ehdottelevat meille eniten, että voinko tulla sun Jopon kyytiin.

Janna Hurmerinta on saanut valmiiksi kesäkuussa ilmestyvän albuminsa.

- Levyn tekeminen on niin intensiivistä, että seurusteluun ei ole aikaa. Olen sinkku.

Vilma Bergenheim saapui kiekkoilija-miehensä Sean Bergenheimin kanssa viikko sitten kesäksi Suomeen. Kim Herold puuhaa suomenkielistä musiikkia.

Mikko Leppilammen kanssa seurustelva malli-stylisti Maryam Razavi ja Vappu Pimiä ovat hyviä ystäviä.

NHL-seura Florida Panthersissa kiekkoileva Sean Bergenheim saapui kannustamaan hyvää asiaa ja lavalla mannekeerannutta Vilma-vaimoa. Pariskunnan Tyson-poika täyttää pian kaksi.

- Isyys on hienoa. Mitä vanhemmaksi poika kasvaa, sitä enemmän voimme touhuta yhdessä. Tyson on liikunnallinen. Hänellä ei edes juuri ole leluja, kun hän vaan leikkii palloilla. Me olemme tietysti innoissamme, sillä pelaamme Vilman kanssa molemmat tennistä.

Kommentoi »