Ex-tangokuningas Marko Maunuksela töihin teattereihin
Puheenaiheet
Ex-tangokuningas Marko Maunuksela töihin teattereihin
Marko Maunukselalla on tiedossa niin paljon uutta mielenkiintoista, että hän jätti kesälomansakin väliin.
Julkaistu 10.7.2016
Apu

Vuoden 2010 tangokuningas Marko Maunuksela on pian vähintään yhtä tunnettu puhetöistään kuin laulamisestaan. Hän päätti kesän kynnyksellä pestinsä Ylen Kajaanin radion aamujuontajana. Ex-kunkku kiittelee kevättä, joka on tuonut ”uutta buustia” elämään.

- Puhelin soi jatkuvasti ja aina pyydetään uusiin töihin, ja mikäs sen mukavampaa, mies kertoo iloisena.

Tällä viikolla saa ensi-iltansa kesäteatteriesitys Mäntyharjulla, jossa Markolla on merkittävä rooli näytelmässä Tähdet tähtien takana.

- Tein juuri sopimuksen kesän 2017 kesäteatteriesityksen pääroolista Kangasniemellä. Kysymyksessä on uusi Tapio Rautavaaran elämästä kertova näytelmä. Syksyllä olen mukana Seinäjoen kaupunginteatterin dinner show –esityksissä, jotka on tehty 1960-luvun henkeen. Ihmiset aterioivat ja saavat samalla seurata musiikillista teatteria.

Jännittävin asia on kuitenkin vielä salaisuus, jonka Markus lupaa paljastaa elokuussa.

- Kyseessä on minulle niin suuri juttu, että poltin siihen kesälomanikin.

Mitä kiireinen mies tekee sitten kun on hetki vapaata?

- Olen sosiaalinen erakko, nautin työstä ihmisten parissa mutta vapaalla käperryn itsekseni johonkin. Saatan istua yöllä keittiönpöydän ääressä minuuttikaupalla hiljaa ja yksin, teen ehkä voileivän ja juon lasin maitoa.

- Toinen nautinto on lämmittää kotona pihasauna ja sinne mahtuu rouvakin mukaan. Hän ei pilaa tunnelmaa, päinvastoin, mies nauraa.

Myös Markon uusi levy on valmis. Se on tehty hänen uuden, kapellimestari Jari Puhakan johdolla toimivan orkesterin kanssa.

Teksti

Marja Nyman

Kommentoi »