Ex-Salatut elämät tähti: Uusi arki yksinhuoltajana
Puheenaiheet
Ex-Salatut elämät tähti: Uusi arki yksinhuoltajana
Saija-Reetta Kotiranta on opetellut elämään yksin.
Julkaistu 16.9.2013
Apu

Salatut elämät -sarjasta tutuksi tullut näyttelijä Saija-Reetta Kotiranta erosi juontaja-toimittaja Ivan Puopolosta viime vuoden lopulla. Näyttelijä kertoi tuolloin avoimesti parin aviokriisistä ja jätetyksi tulemisen tunteista. Nyt Saija-Reetta sanoo, että hän viihtyy sinkkuna.

- Olen 38-vuotias ja elänyt lähes aina parisuhteessa. Olen tietoisesti halunnut nyt olla yksin, enkä kaipaa uutta parisuhdetta. Ikäkriisiä en ole ehtinyt kokemaan, kun on ollut näitä muita kriisejä.

Saija-Reetta näyttelee nyt Valkeakoskella James Dean - ikuisesti sinun -musikaalissa, joka sai ensi-iltansa viime viikolla. Iltatyöt vaativat omat järjestelynsä, sillä liitossa syntyi 3-vuotias tytär.

- Meillä on tytön isän kanssa yhteishuoltajuus, joten tyttö on usein näytösteni aikaan isällä tai sitten teatterilla lastenhoitajan kanssa. Kyllä tämä tietysti sumplimista vaatii.

Saija-Reetta Kotirantaa naurattaa ensi-illassa sattunut kommellus.

- Minulla oli lavalla ylläni Teemu Muurimäen suunnittelma iltapuku, jonka laahuksen päälle tanssija hyppäsi. Tästä seurasi se, että laahus repeytyi ja säärtä näkyi seuraavan kappaleen ajan paljon.

Kommentoi »