Apu

Eve Hietamies joutui hengenvaaralliseen onnettomuuteen – pitkään työstetty kirja jäi kesken

Eve Hietamies joutui hengenvaaralliseen onnettomuuteen – pitkään työstetty kirja jäi kesken
Kirjailija-toimittaja Eve Hietamies toipuu maaliskuussa sattuneesta hengenvaarallisesta onnettomuudesta ja on sairauslomalla kotinsa vankina. Pitkään työn alla ollut romaanikäsikirjoitus jäi odottamaan.
Julkaistu: 26.7.2018

Apu-lehden toimittaja ja suosittu kirjailija Eve Hietamies putosi kotitalonsa katolle johtavilta tikkailta maaliskuussa. Hän oli menossa pudottamaan vaarallisen näköisiä jääpuikkoja katolta.

– En itse asiassa tiedä tarkkaan, mitä tapahtui, mutta yhtäkkiä otteeni irtosi, ja lensin kahden ja puolen metrin korkeudesta selälleni jäälle. Muistan kyllä putoamisen ja muistan sen iskun, hän kertoo.

Nyt hän joutuu käyttämään epämukavaa tukiliiviä, eikä keskittymiskyky riitä vieläkään jatkamaan kesken jäänyttä romaanikäsikirjoitusta. Hietamies kertoi jo viime vuonna Ilta-Sanomien haastattelussa, että kyseessä on kirja, jonka hän on aina halunnut kirjoittaa. Aiemmin väliin änkivät hänen suositut hahmonsa Pasaset, joiden seikkaluista hän kirjoitti kolme peräkkäistä kirjaa. Nyt esteeksi kävi elämän pysäyttävä onnettomuus.

– Nyt ollaan siinä mielentilassa, että en ikinä enää parane tästä. Elämä on hirveän rajoittunutta, Hietamies kommentoi tilannetta tuskastuneena.

Lue Eve Hietamiehen koko haastattelu ja tarkempi tapahtumien kuvaus 26.7. ilmestyvästä Apu-lehden numerosta 31/2018!

Eve Hietamies joutuu toipuessaan käyttämään tukiliiviä, johon hänellä on muodostunut viha-rakkaussuhde. Kuva: Petri Mulari.
2 kommenttia