Euroviisut: Malmössä uskotaan Pohjoismaihin
Puheenaiheet
Euroviisut: Malmössä uskotaan Pohjoismaihin
Suomella, Ruotsilla, Tanskalla, Norjalla ja Islannilla on hyvät mahdollisuudet pärjätä illan euroviisufinaalissa. Ainakin pohjoismaisen yleisön mielestä.
Julkaistu 18.5.2013
Apu

Ei ole mahdotonta, että Eurovision laulukilpailu järjestetään myös ensi vuonna jossain päin Pohjolaa. Tanskan Emmelie de Forestin, Norjan Margaret Bergerin, Islannin Eythor Ingin ja Ruotsin Robin Stjernbergin ja Suomen Krista Siegfridsin esityksiä pidetään ainakin täällä Malmössä vahvoina suosikkeina niin yleisön, viisufanien kuin toimittajien keskuudessa. Hyvät viisut on myös Unkarilla, Azerbaidzanilla, Kreikalla ja Hollannilla.

- Ihan sama, mikä maa voittaa. Kunhan se on Suomi, Malmö Arenan edestä yhytetty suomalaiskuusikko Heidi Pekkala, Antti Hartikainen, Hanna Nikkanen, Lotta Nuotio, Markku Haverinen ja Eevastiina Virtanen kannustivat.

Ruotsiin on saapunut runsaasti suomalaista yleisöä, mutta sitä löytyy myös salmen toiselta puolelta. Lyhyen välimatkan vuoksi monet suomalaiset ovat majoittuneet Kööpenhaminaan ja aikovat seurata viisuja Raatihuoneentorille pystytetyltä valkokankaalta. Erityisesti pieleen menneen Suomi-Ruotsi-välierän jälkeen Krista Siegfridsiltä odotetaan paljon.

- Tosi hyvä fiilis! Kenraali meni niin hienosti ja nyt vaan nautitaan joka hetkestä! Me tiedetään mitä pitää tehdä, eikä meillä ole mitään hävettävää. Nyt vaan vedetään täysillä! Krista kommentoi juuri ennen finaalia.

Kristaan näyttää luottavan näköjään myös ruotsalaislaulaja Carola Häggkvist. Kristan Twitteriin päivittämän kuvan perusteella vuoden 1991 euroviisuvoittaja kävi juuri pukuhuoneessa toivottamassa suomalaistähdelle menestystä kisaan.

Malmö Arenaan on kerääntynyt kaikkiaan noin 15000 kuulijaa ja tunnelma on korkealla. Maailmanlaajuisesti kilpailulla on 125 miljoonaa katsojaa lähinnä Euroopassa ja Australiassa.

Suora lähetys Malmöstä näytetään Suomessa YLE TV2 -kanavalla kello 22 alkaen. Krista Siegfrids nousee viisulavalle heti shown alussa. Hän esiintyy numerolla neljä.

Malmö Arenalla on odottava tunnelma.
Kommentoi »