Erja Lyytinen: "Kaksosten kanssa kiertueelle"
Puheenaiheet
Erja Lyytinen: "Kaksosten kanssa kiertueelle"
Tammikuussa kaksoset synnyttänyt Erja Lyytinen palaa keikoille pojat mukanaan.
Julkaistu 24.2.2014
Apu

Laulaja-kitaristi Erja Lyytinen, 37, synnytti esikoispoikansa, kaksoset, tammikuussa.  Nyt Tanssii tähtien kanssa -ohjelmastakin tuttu Erja elää yrittäjä-puolisonsa kanssa täysin uudenlaista elämänvaihetta.

- Tällaista epäsäännöllistä elämää tämä nyt on. Olemme hereillä 24 tuntia vuorikaudessa ja menemme poikien ehdoilla. He ovat vielä eri uni- ja ruokailurytmissä, joten on hienoa, että olen voinut olla kotona.

Lyytisen odotusaika ei ollut vaivaton. Turvotuksien vuoksi kitaran soittaminen oli hankalaa, ja lääkäri kehotti häntä lepäämään. Erja siirsi syksyllä Englannin kiertueensa seuraavaan syksyyn ja jäi syyskuussa äitiyslomalle.

- Vaikka meidän molempien suvussa on ollut kaksosia, oli pysäyttävä hetki nähdä kaksi sydänääntä monitorista. Se oli mieletön onnenhetki, mutta olin tietysti myös huolissani raskauden etenemisestä.

Muusikko palaa töihin kuukauden kuluttua, kun hän suuntaa yli 20 kaupunkia kattavalle konserttikiertueelle. Hän julkaisee myös syksyllä äänitetyn The Sky is Crying -studioalbumin maaliskuussa. Kaksoset lähtevät Suomen kiertueelle mukaan.

- Pojat tulevat mukanani aina, kun olosuhteet keikkapaikalla ovat kunnossa. Mukana on myös hoitaja. Syksyn Saksan, Englannin ja Ruotsin kiertueille pojat tulevat mukaan olosuhteiden salliessa. Välillä nhe jäävät isovanhemmille hoitoon, mutta heistä saattaa kasvaa silti aikamoisia road dogeja!

The Sky is Crying julkaistaan 14.3. Suomen kiertue alkaa 25.3

Kommentoi »