Erja Häkkinen: "Etäsuhde toimii hyvin"
Puheenaiheet
Erja Häkkinen: "Etäsuhde toimii hyvin"
Erja Häkkinen on seurustellut käsikirjoittaja-miehensä kanssa neljä vuotta. Monacossa asuva Häkkinen ehtii käydä harvoin Suomessa lasten harrastusten takia.
Julkaistu 24.2.2015
Apu

Erja Häkkinen oli yksi harvoin Suomessa nähdyistä vieraista Solar Filmsin 20-vuotisjuhlissa Apollo-yökerhossa. Häkkisen avecina oli miesystävä Mika Karttunen, joka työskentelee freelancer-käsikirjoittajana. Hän toimi muun muassa Antti Jokisen apulaisohjaajana Kätilö-elokuvassa.

- Olemme olleet yhdessä nelisen vuotta. Etäsuhde toimii hyvin. Ehdin harvoin käydä Suomessa lasten harrastusten takia. Viikonloput ovat täynnä turnauksia ja pelimatkoja, Erja  kertoi.

Erjalla on kaksi lasta liitosta Mika Häkkisen kanssa. Erja asuu lasten kanssa Monacossa.  Aina, 10, pelaa jalkapalloa ja jääkiekkoa. Hugo, 14, pelaa myös jalkapalloa.

- Hugo on ihana murrosikäinen. Hän on äitiä kymmenen senttiä pidempi  komea nuori mies. Lapsilla on hiihtolomaviikko ja he ovat toisella reissulla isänsä kanssa. Näen heidät lauantaina. Odotan tätä iltaa, sillä täällä on paljon Suomi-tuttuja liikkeellä, Erja totesi saapuessaan juhliin.

Häkkinen vinkkasi, että hän neuvottelee parhaillaan uusista työkuviosta.

Kommentoi »