Ensitreffit alttarilla –sarjan Viola: ”Yhteytemme ei ole katkennut hetkeksikään”
Puheenaiheet
Ensitreffit alttarilla –sarjan Viola: ”Yhteytemme ei ole katkennut hetkeksikään”
Sarjan ensimmäisellä kaudella naimisiin menneen Viola Nygrenin tunteet ovat tulleet pintaan sarjan toista tuotantokautta katsoessa.
Julkaistu 22.9.2015
Apu

Ensitreffit alttarilla -sarjan ensimmäisellä kaudella katsojia ihastutti Violan ja Esan herkkä rakkaustarina. Reilun vuoden naimisissa ollut pariskunta on Violan mukaan nykyään vähintään yhtä onnellinen kuin sarjan kuvausten aikaan.

– Kotona menee todella ihanasti. Olen ollut viime ajat työn pyörteissä, mutta Esa on tukenut minua tässäkin asiassa täysillä, mikä on ollut aivan mahtavaa.

– Uskoin kyllä alusta alkaen, että voin löytää rakkauden sarjasta. Mutta olihan se niin hullu unelma, etten tiennyt, olisiko se oikeasti mahdollista, Viola Nygren kertoi Roosa nauha -kampanjan julkistamistilaisuudessa tiistaina Helsingissä.

Syöpäsäätiön markkinointitehtävissä toukokuussa aloittaneen Violan mukaan pariskunta pyrkii viettämään niin paljon yhteistä aikaa, kun se vain työltä ja koulunkäynniltä on mahdollista. Sarjan kuvausten ja yhteen muuton jälkeen pariskunnan suhde on vain syventynyt entisestään.

– Meillä on ollut alusta asti erityinen yhteys, joka ei ole katkennut hetkeksikään. Se auttoi silloinkin, kun tunteet heittelivät kuvausten aikaan. Nykyään elämässämme sekoittuvat sopivassa suhteessa sekä huuma että arki, joka varmasti tulee sekin vastaan kaikissa suhteissa, Viola pohdiskeli.

Sydämen asialla

Viola on seurannut tarkasti myös sarjan vastikään alkanutta toista tuotantokautta. Hän pystyy samaistumaan täysin pariskuntien fiiliksiin, vaikka ihmiset ja tilanteet ovatkin vaihtuneet sitten viime kauden. 

– Sarjaa katsoessa omatkin tunteet tulevat vahvasti pintaan. Ohjelman kuvaaminen oli kaiken kaikkiaan todella tunteellinen prosessi.

– Haluaisinkin sanoa uusille pareille, että on normaalia, että fiilikset heittelevät laidasta laitaan. Heidän ei tulisi ajatella, että kaiken pitää olla jatkuvasti vain hattaraa ja ihanaa.

Haaga-Helia ammattikorkeakoulusta pian valmistuvan Viola on nauttinut täysillä uudesta työstään Syöpäsäätiössä. Hän iloitsee eritoten siitä, että on voinut yhdistää intohimonsa markkinoinnin hyvään asiaan.

– Rintasyöpä ei ole onneksi koskettanut perhettäni, mutta lähisukulaisiani kyllä. Siksi tässä ollaankin sydämen asialla, Viola kertoi. 

Kommentoi »