Apu

”En uskalla ottaa johtoa seinästä, kun sieltä voi tulla se sähkösisko!” – Lasten suusta

”En uskalla ottaa johtoa seinästä, kun sieltä voi tulla se sähkösisko!” – Lasten suusta
Sanoiko lapsi jotain hauskaa? Kerro se meille. Joka viikko yksi julkaistuista lausahduksista palkitaan Lasten suusta -kirjalla.
Julkaistu: 19.3.2020
Milla, 3, totesi äidilleen: ”En uskalla ottaa johtoa seinästä, kun sieltä voi tulla se sähkösisko!”
Isi-ukki
Kolme leikki-ikäistä lasta oli hoitajansa kanssa menossa leikkipuistoon, jonne oli talven aikana satanut pari kahvikupillista lunta. Kohdatessamme isoin lapsi sanoi minulle: ”Täti, katso, minä tein lumipalloja tuonne rattaiden alle säilöön, etteivät ne lopu heti.”
Bussipysäkille mennyt täti
Selailin lääkärikirjaa 5-vuotiaan Kimmon kanssa. Kirjassa ihminen ”kuorittiin” kerros kerrokselta. Eräässä kohdassa mietin ääneen, että tuo taitaa olla haima. Kimmo katseli inhoten ja kysyi: ”Onko haima sellainen hain purema?”
Aulikki-mummu
Iida, 3, on päiväkodissa. Kun tiedustelin, onko hänellä siellä kaveria, tyttö vastasi: ”On semmoinen Sofia, joka on joskus pienenä ollut 3-vuotias.”
Paula-Mummu
Olimme käymässä jouluaterialle. Lastenlasten tullessa syömään kaksi ja puolivuotias Armas katsoi pöytää ja sanoi: ”Mummi on kattanut kauniisti.” 
Mummo

Lähetä meille lasten hauskat lausahdukset

Muista yhteystietosi! Joka viikko yksi julkaistuista lausahduksista palkitaan Lasten suusta -kirjalla. Tällä kerralla palkinto lähtee nimimerkille Paula-mummu.
lastensuusta.apu@a-lehdet.fi
Apu, Lasten suusta, 00081 A-lehdet
Kommentoi »