Apu

Emmi Parviainen ja AJ Annila yhdessä Jussi-gaalassa: ”Työt tulevat kotiinkin” – Dome Karukoski toipuu yhä pyöräilyonnettomuudesta

Emmi Parviainen ja AJ Annila yhdessä Jussi-gaalassa: ”Työt tulevat kotiinkin” – Dome Karukoski toipuu yhä pyöräilyonnettomuudesta
Nyrkki-sarjan ohjaaja AJ Annilalla ja näyttelijä Emmi Parviaisella on yhteinen työpaikka ja koti. Dome Karukoski joutui elokuussa vakavaan pyöräilyonnettomuuteen, jonka jälkioireina hänellä on ollut muistiongelmia.
Julkaistu: 16.9.2021

Ohjaaja AJ Annila on kuvannut putkeen kolme tv-sarjaa, joista tuorein eli Nyrkin kakkoskausi julkaistiin syyskuun alussa. Suositun sarjan ensimmäinen kausi on myyty yli 40 maahan.

– Pitää varoa mitä pyytää, koska sen voi näköjään saada. Mutta Nyrkkiä oli niin ihana tehdä, että puolestani sitä voisi kuvata tuhat päivää putkeen – tai hautaan asti.

Annila seurustelee nykyään näyttelijä Emmi Parviaisen kanssa ja pariskunta asuu yhdessä. Yhteistyön merkeissä tavannutta kaksikkoa yhdistävät ymmärrys alasta.

– Se tarkoittaa sitä, että joskus työt tulevat kotiinkin. Mutta niinhän ne tulevat kaikilla.

Dome Karukoski: "Outoja valemuistoja"

Elokuvaohjaaja Dome Karukoski joutui elokuussa pahaan pyöräilyonnettomuuteen. Tällistä oli nähtävillä vielä arpia leuassa.

–Kirjoitan tällä hetkellä aika paljon, mutta jälkioireina olen kärsinyt muistiongelmista, koska aivot ovat olleet traumatilassa. Olen kunnossa, vaikka saatan saada outoja valemuistoja. Unohtelen myös nimiä. Aivojen paraneminen kestää kauan, hän kertoi keskiviikkona Jussi-gaalassa.

Karukoski tilasi onnettomuuden jälkeen kaksi uutta pyöräilykypärää.

– Onnettomuuden jälkeen minusta on tullut tosi paljon varovaisempi. Ihmiset ovat tulleet kertomaan paljon myös omista kokemuksistaan, miten rusakko on vaikka juossut eturenkaan alle.

Kommentoi »