Emilia Pikkarainen ja Valtteri Bottas: ”Häät vasta olympialaisten jälkeen”
Puheenaiheet
Emilia Pikkarainen ja Valtteri Bottas: ”Häät vasta olympialaisten jälkeen”
Emilia Pikkarainen uskoo, että kaksi urheilijaa ymmärtää paremmin toisiaan.
Julkaistu 12.1.2016
Apu

Näyttävännäköinen pari, uimari Emilia Pikkarainen ja F1-kuski Valtteri Bottas, edusti tiistaina järjestettävän Urheilugaalaan punaisella matolla. Emilia kertoi, ettei pari ehdi useinkaan juhlistaa yhdessä.

– Ovathan nämä illat tietenkin harvinaisia, kun molemmilla on tiukat aikataulut. Joulunaika oli mukavaa, kun ehdimme olla enemmän yhdessä. Tänäänkään tuskin lähdemme jatkoille, sillä minun pitää olla huomenaamulla taas harjoituksissa, Emilia jutteli.

Tavallisesti pariskunnan arki kuluu eri maissa, sillä Emilia asuu Suomessa ja Valtteri Monacossa. He ovat kuitenkin hyvin sinut kaukosuhteen kanssa.

– Olemme tottuneet tilanteeseen, sillä se on alusta asti ollut sama. Ymmärrämme myös ihan eri tavalla tosiamme, kun elämme samantyyppistä urheilija-arkea, vaikka lajien välillä onkin eroja. Toisinaan olen tosin opettanut Valtterille uintiakin, ja etevästi hän on oppinutkin, Emilia nauroi. 

Viitisen vuotta yhtä pitänyt pari kihlautui viime vuoden helmikuussa. Kesähäät eivät ole Emilian mukaan ainakaan vielä tänä vuonna ajankohtaiset.

– Emme vielä suunnittele häitä, sillä ne ovat kuitenkin aika iso juttu, enkä halua ottaa nyt stressiä sellaisesta. Ehkä sitten Rion Olympialaisten jälkeen. Tällä hetkellä keskityn täysillä ensi kauteen.

Toukokuussa Emilialla on tiedossaan myös lyhyen radan EM-kilpailut. Hänellä on hyvä tunne tämänhetkisestä kunnostaan.

– Olen pystynyt treenaamaan tosi hyvin, sillä olen pysynyt terveenä, Emilia iloitsi.

Kommentoi »